Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Profiteer van ronde prijzen op bijna ALLES*! 👌🏻🛍️

The Renewal Body Oil Balm
Lichaamsolie

200 ml
Adviesprijs€ 150,00
€ 125,00
Je bespaart 16%
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.457993
GeurnootAquatisch
EffectGlowing
ConsistentieBalsem
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapHydraterend, Beschermend, Balanceren, Regenererend
KenmerkenGefermenteerde Ingrediënten
Product typeTube
ToepassingsgebiedLichaam
De Renewal Body Oil Balm is een hydraterende lichaamsbalsem die de zintuigen prikkelt en tegelijkertijd de huid intens hydrateert met een onmiddellijke, stralende finish. Al bij de eerste aanraking verandert de Renewal Body Oil Balm van een verzachtende balsem in een zijdeachtige olie. De snel absorberende formule maakt de huid onmiddellijk gladder en zachter. Tegelijkertijd geeft de balsem de huid een stralende en lichte finish.

De formule, met een mix van eucalyptus-, zonnebloem- en sesamolie, prikkelt de zintuigen en geeft een gevoel van rust en ontspanning. Miracle Broth bevordert het natuurlijke herstel van de huid door essentiële energie te leveren aan het lichaam. Concentraat van citroenthee helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en neutraliseert giftige stoffen. De huid voelt zacht en soepel aan, terwijl ze er geperfectioneerd en glad uitziet.

De balsem verandert in een olie bij het aanbrengen op de huid. Warm in de handen om te transformeren. Aanbrengen over het hele lichaam of indien nodig op de te behandelen zones. Niet in extreme hitte of koude opslaan. Voor een intense nachtelijke verzachting, vóór het slapengaan op de voeten aanbrengen.
200 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.