Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Profiteer van ronde prijzen op bijna ALLES*! 👌🏻🛍️

Liquid
Lipstick

3.5 g
Adviesprijs€ 15,44
€ 12,00
Je bespaart 22%
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Siliconen Vrij
Palmolievrij
Art-Nr.396623
KleurForever
ConsistentieVloeistof
EigenschapZorgzaam, Langdurig, Hydraterend
KenmerkenVrij Van Microplastic, Siliconen Vrij, Palmolievrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Conserveermiddelen Vrij, Sulfaat Vrij, Comedogeen-Vrij, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
ToepassingsgebiedLippen
Honest Beauty Liquid Lipstick is een hydraterende vloeibare lippenstift met CleanPower Technology en een flexibele sensatie in 8 intense tinten met veel pigment.

U houdt ervan dat vloeibare lippenstift langer blijft zitten. De droogte, dat is minder leuk. Honest Beauty’s CleanPower Technology (waarvoor US patent is aangevraagd) zorgt ervoor dat de intensieve vloeibare lippenstift van glanzend tot mat de hele dag door kan worden gedragen. Bovendien voedt de veganistische formule (dankzij avocado-olie), voelt ze soepel aan (zeg maar dag tegen de uitgedroogde toestand tegen het middaguur) en hydrateert ze onmiddellijk (hallo, hyaluronzuur) om de kleurintensiteit sterk te houden en fantastisch aan te voelen.

Bij Honest geloven ze in ‘Clean beauty that works’. Voor hen gaat het bij zuivere schoonheid om een complex productontwerp en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om aan de gezondheids- en milieuvoorkeuren van de consument te voldoen. De Honest Beauty NO List™ is gebaseerd op uitgangspunten die ze de 'Honest Standard' noemen. Wat ingrediënten betreft, nemen ze het zekere voor het onzekere. Ze proberen verdachte chemicaliën te vermijden en evalueren de veiligheid, prestaties en potentiële gezondheidsrisico's voor de mens volgens strikte testnormen.

Honest Beauty is een dierproefvrij merk. Zij testen niet op dieren tijdens de productontwikkeling of vervaardiging en laten hun producten ook niet door derden op dieren testen. Ze dragen zorg voor hun consumenten en bieden een divers assortiment producten die hun belangrijke persoonlijke waarden weerspiegelen, zoals veganistische en duurzame levenskeuzes.
Forever


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.