1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
ALLÉÉN DIT WEEKEND: 15% korting* bij besteding vanaf € 29,- & kies alléén online tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)

Ah-mazing Hair Vitamins Biotin suikervrij
Voedingssupplementen

60 stuk
€ 24,75
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.353661
De AH-MAZING Hair Vitamins suikervrij van Bears with Benefits is een zeer geconcentreerd schoonheidsvitaminecomplex met 5.000 mcg biotine per beer, ook bekend als vitamine B7 of vitamine H, dat is afgestemd op het onderhoud van normaal haar, huid en nagels - twee keer zoveel als in andere biotine gummyberen! Van biotine is aangetoond dat het bijdraagt aan een normaal energiemetabolisme en het onderhoud van normale huid, nagels en haar. Het schoonheidsvitaminecomplex wordt aangevuld met vitamine B5 en B6, zink, foliumzuur, vitamine A, vitamine C, vitamine E, inositol, pantotheenzuur (vitamine B5) en hoogwaardige kokosolie. De beren zijn geschikt voor permanente consumptie. De suikervrije versie van onze bestseller wordt gezoet door Stevia.

Dosering: biotinedosis twee keer zo hoog als vergelijkbare biotineproducten!

Ingrediënten: Biotine (vitamine B7), zink en foliumzuur helpen normaal haar te behouden. Voor een perfecte toevoer van haar met extra kokosolie, vitamine A, C en E. Donkere container om de vitamines te beschermen!

Smaak: de Biotin Beauty Boost die werkt EN goed smaakt! Niet meer moeilijk om vitaminesupplementen te slikken! Smaakt fruitige en wilde bessen en bevat geen suiker.

Zonder toevoegingen: Hoge dosis biotine, vrij van titaniumdioxide, veganistisch zonder gelatine, lactosevrij, glutenvrij, natuurlijke aroma's, zonder conserveermiddelen, stabilisatoren en genetisch gemodificeerde ingrediënten. De AH-MAZING Hair Vitamins suikervrij van Bears with Benefits zijn cruelty free!
60 stuk