Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Eau de parfum

50 ml
€ 226,59
€ 453,18 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 308,98
€ 308,98 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.248260
GeurnootLeerachtig, Houtachtig, Aromatisch
TopnootViooltje
HartnootVetiver
BasisnootJeneverbes
Product typeSpray
Cadeau voorKerstmis, Sinterklaas
Portrayal is het vijfde hoofdstuk uit de tweede cyclus van het verhaal van Amouage, geschreven door Creative Director Christopher Chong. Het is de uiting van iemands zelfbeeld, de weerspiegeling van een unieke authenticiteit. Het gaat over het uitbreken uit de kooi van eenzaamheid, waarin de maatschappij mensen opsluit, omdat hun onconventionele waarheden als schrikbarend worden ervaren.

Portrayal belichaamt het vermogen van een kunstenaar om fragmenten uit verschillende plaatsen en tijden opnieuw samen te brengen. Als de samenleving nalatig is, verplaatsen deze kunstenaars zichzelf en verdwijnen in de rebelse vrijheid van de Roaring Twenties in Londen en de swingende jaren 80 in New York. Zij verliezen zich in de flamboyante, glamoureuze en vaak recalcitrante kringen van de Bright Young People. Wanhopig op zoek naar iets om de leegte te vullen, versmelten zij kunst, cultuur en zichzelf om iets oneindig ondefinieerbaars te creëren.

"Een persoon die de normen van de samenleving durft uit te dagen, Portrayal is voor de moedigen", zegt Chong. "Het is geïnspireerd op tijden van ingrijpende maatschappelijke veranderingen en de mensen die in hun tijd de grenzen van massacultuur wisten te verleggen. Het is een weerspiegeling van de geboorte van een nieuw tijdperk en de vrijheden die dit met zich meebrengt."

Portrayal Man is een geuruitbeelding van de Boheemse cultuur uit de jaren 20. Het houtachtige en leren aroma ademt een sfeer van subtiele vrijpostigheid. Het gaat over de arrogantie en de sociale spanningen in het culturele discours op wereldniveau. Met Vetiver in het hart en topnoten van vioolblaadjes straalt Portayal Man een dandy-achtige, toch mannelijke indruk uit. Het licht kruidige facet verrijkt de basis van Cadehout, waardoor de geur een onvergetelijke, verlichtende energie uitstraalt.

Geurfamilie: Houtachtig
Top: Vioolblaadjes
Hart: Vetiver
Basis: Cade
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.