Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Luminous BronzeSelf-Tan Drops
Zelfbruinen

30 ml
€ 39,79
€ 29,84
€ 99,47 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Allergeenvrij
Siliconen Vrij
Art-Nr.097865
GeurnootFris
ConsistentieVloeistof
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapZelfbruinend
KenmerkenVrij Van Microplastic, Allergeenvrij, Siliconen Vrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Comedogeen-Vrij, Parfum Vrij, Ammoniak Vrij, Clean Beauty, Zonder Sporen Van Noten, Ftalaat-Vrij, Pigment- En Kleurstofvrij
Product typeAmpullen
ToepassingsgebiedLichaam
Luminous Bronze Self-Tan Drops zijn geconcentreerde bruin-zonder-zon druppels om te vermengen met een dagcrème. Zorgen geleidelijk aan voor een consistente en natuurlijke goudbruine kleur. De geconcentreerde formule maakt het eenvoudig om de kleurintensiteit en het resultaat te bepalen. Ingrediënten die de kleur verdiepen en egaliseren geven de huid een mooie gezonde glans zonder de schadelijke effecten van de zon. Verrijkt met allantoïne voor een samentrekkend, verzachtend en vochtinbrengend effect.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
30 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.