Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Eau de parfum

50 ml
€ 247,18
€ 494,36 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 355,40
€ 355,40 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.582908
Cadeau voorKerstmis, Sinterklaas
Het internationaal gerenommeerde, luxe parfummerk Amouage introduceert Love Tuberose, een geur in de Secret Garden Collection. Het raadselachtige liefdesverhaal in de collectie ontrafelt zich verder met deze romantische en bloemige geur, die gemakkelijk de geneugten en verlangens van het hart aanspreekt en aan Russische literatuur en klassieke muziek doet denken.

"In Love Tuberose, zie ik een vrouw, in vervoering gebracht door romantiek, met dromen die alleen in de klassieke Russische kunst kunnen voorkomen. De geur ademt passie, hoop en avontuur en belichaamt de opwinding en het mysterie van het zich ontrafelende liefdesverhaal," vertelt Creative Director Christopher Chong van Amouage.

Verleidelijk combineert Amouage Love Tuberose de warmte van gardenia, tuberoos en jasmijn met een aantrekkelijk accent van de zachte noten van vanille en crème chantilly tot de creatie van een dramatische en hemelse zoetheid. De hout- en muskusachtige basis van cederhout en sandelhout voegt diepte toe aan het tedere en smachtende geurbouquet dat met een rijk aura van vrouwelijke noten herinneringen oproept.

De elegante flacon van Love Tuberose in pastelkleurig ivoor is een exacte weerspiegeling van de bloemige elementen. De zilveren dop, die inmiddels iconisch genoemd kan worden bij Amouage, is afgewerkt met lichtroze Aurore Boreale Swarovski-kristal, wat de weelderige finesse en sensuele innemendheid van de geur uitstraalt.

Topnoten: tuberoos, gardenia, jasmijn;
Hartnoten: crème chantilly, vanille;
Basisnoten: cederhout, sandelhout.
50 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.