Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Droge huidMoisturizing Cream
Gezichtscrème

50 ml
€ 41,20
€ 82,40 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.056717
De Moisturizing Cream van SYS laat uw droge huid gemakkelijk ademen: de voedende gezichtscrème is verrijkt met waardevolle ingrediënten zoals cactusvijgenextract en veganistisch probioticum: terwijl het cactusvijgenextract perfect is aangepast aan de behoeften van de dorstige huid en het intensief hydrateert, ondersteunt vegan probioticum de huid, bevordert goede bacteriën en vertraagt slechte bacteriën Dus de natuurlijke huidfuncties worden versterkt. Dankzij de SYS-vochtinbrengende crème worden droogheidsrimpels geminimaliseerd en ziet uw huid er steviger en jonger uit. Uw huid vraagt om extra zorgvoordelen? Geen probleem: kies gewoon uw favoriete SYS-druppels en meng ze met de verzorgende crème. Immers, elke huid heeft zijn eigen behoeften!e is te vinden in onze Clean Beauty Guide.

Dit product behoort tot onze Clean Beauty categorie. Clean Beauty-producten zijn zorgvuldig en bewust geproduceerd. Parabenen, cyclische siliconen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. Meer informatie is te vinden in onze Clean Beauty Guide.
50 ml


Een sterke dorstlesser

Zeg gedag tegen droge huid! De Moisturizing Cream met cactusvijg en veganistische probiotica hydrateert de huid langdurig en intensief. Neem afscheid van een bleke teint, droogtelijntjes en tekenen van vermoeidheid.

Cactusvijg en veganistische probiotica

Cactusvijg is met haar waardevolle vitamines en voedingsstoffen een bijzonder effectief ingrediënt om de droge huid door en door te voeden en te hydrateren. Hiernaast versterken veganistische probiotica de goede bacteriën, remmen de minder goede af en ondersteunen de huid bij haar zelfherstellende vermogen.

MIX & MATCH

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.