Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Hydraterende verzorgingSkin Caviar Luxe Cream

Gezichtscrème
50 ml
€ 444,96
€ 889,92 / 100 ml
, Inclusief BTW
Aanbieding
100 ml
€ 809,27
€ 809,27 / 100 ml
, Inclusief BTW
Aanbieding
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.039043
Leeftijd30+
EffectGladmaken
ConsistentieCrème
Huid typeOnzuivere Huid, Droge Huid, Zeer Droge Huid, Rijpe Huid, Normale Huid, Gecombineerde Huid, Gevoelige Huid
EigenschapVerstevigend, Zorgzaam, Verstevigend, Anti-Aging
Pure verwennerij in een ongekende dimensie: in een poging om bijzonder verzachtende huidverzorging te creëren, onthulde La Prairie 30 jaar geleden de unieke zorgkenmerken van kaviaar aan de wereld. Na jaren van onderzoek, gebaseerd op ervaring met het luxe ingrediënt, vindt La Prairie Caviar opnieuw uit met Caviar Premier: een ongekende dimensie van kalmerende verwennerij voor alle zintuigen, in combinatie met een buitengewoon anti-aging effect.

Het actieve ingrediënt Caviar Premier is verrukkelijk met zijn rijke ingrediënten. De baanbrekende kaviaarwetenschap van La Prairie verrijkt het natuurlijke kaviaarextract met essentiële kaviaarcomponenten die worden geproduceerd door bio-engineering en die lange tijd niet geïsoleerd konden worden. Nu is het wederom gelukt de prestatielimieten te overschrijden en nog beter gebruik te maken van het potentieel van kaviaar.

Verrijkt met dit innovatieve kaviaar ingrediënt is Skin Caviar Luxe Cream een waar genot voor de zintuigen en levert opmerkelijke resultaten op. Deze luxe crème combineert Caviar Premier met het exclusieve Cellular Complex van La Prairie. Het resultaat: een formule met een uniek verstevigend effect.
50 ml