Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Fijne Vaderdag 💙: profiteer van ronde prijzen op ALLES & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)*

Orchidée ImpérialeThe Imperial Oil
Gezichtsolie

30 ml
Adviesprijs€ 338,17
€ 275,00
Je bespaart 18%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.039082
Leeftijd40+
ConsistentieOlie
Huid typeNormale Huid
EigenschapVerstevigend, Anti-Aging
ToepassingsgebiedGezicht
De stevigheid voor een zichtbaar jongere huid. Orchidée Impériale the Imperial Oil van Guerlain herstelt de stevigheid van de huid: een concentraat van 20 kostbare oliën. De Imperial Oil levert een optimale dosis essentiële vetzuren voor een diepgevoede, getonede en strakke huid. Vermindert de zichtbare tekenen van veroudering: de ontdekking van de wonderbaarlijke krachten van een orchideeënduo heeft geleid tot de ontwikkeling van Cell Respiration ™ -technologie. De cellen ademen opnieuw wat hun levensduur verlengt *.
* In-vitrotest op ingrediënten;

Guerlain's Imperial Oil: de kracht van de levensduur van de orchidee vermengd met 20 kostbare botanische oliën om de stevigheid van de huid te helpen herstellen. Deze gezichtsolie is zijdeacht en voedend. Het smelt direct in de huid en dringt diep naar binnen. Bovendien draagt het bij aan de balans van het lipidengehalte*, versterkt de kwaliteit van de ondersteunende vezels van de huid** en brengt het comfort en voeding zonder dat het vettig aanvoelt op de huid. Beiden zijn meer toned en elastischer, het is zichtbaar steviger en ziet er jonger uit.

Het aanscherpingseffect van de Imperial Oil kan worden verbeterd door gebruik te maken van de exclusieve toepassingsmethode van het Guerlain Institute op 68 Avenue des Champs-Élysées. De Imperial Oil-fles is ontworpen om de impact op het milieu te verminderen.
* Een mengsel van 4 vetzuren waarvan 2 die niet door het lichaam worden aangemaakt.
** In-vitrotesten op ingrediënten.

Orchidée Impériale Geur: een bloemengeur met hints van orchidee die vermengen met tonen van roos, witte musk en kostbaar cederhout.

Dankzij de diversiteit van zijn 20 kostbare oliën draagt de imperiale olie bij tot de balans van lipiden in de huid* en stimuleert het de natuurlijke aanmaak van collageen**. De kwaliteit van de ondersteunende vezels wordt verhoogd. De weerstand en elasticiteit van deze "huidondersteuningen" zijn verbeterd. In volledige harmonie met de huid, dringt de Imperial Oil diep door om de stevigheid van de huid te herstellen.

* Een mengsel van 4 vetzuren waarvan 2 die niet door het lichaam worden geproduceerd.
** In-vitrotest op ingrediënten Guerlain Research heeft een mechanisme geïdentificeerd dat een sleutelrol speelt in de levensduur: cellulaire ademhaling. dankzij de ontdekking van de buitengewone krachten van een orchideeënduo, regelt de nieuwe Cell Respiration™-technologie de cellulaire ademhaling en bestrijdt hypoxie* of zuurstofgebrek, een fenomeen dat toeneemt met de leeftijd. De cellen kunnen opnieuw ademen en de energieproductie maximaliseren, wat de celregeneratie bevordert*. Zichtbare tekenen van veroudering worden geminimaliseerd: rimpels en fijne lijntjes vervagen, de huid krijgt stevigheid, dichtheid en elasticiteit, de huid is egaal en stralender. De huid is doordrenkt met een nieuwe levensadem.
* In-vitrotest op ingrediënten.
30 ml