Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies
Eau de parfum
20 ml
€ 33,95
€ 169,75 / 100 ml
, Inclusief BTW
Aanbieding
30 ml
€ 41,95
€ 139,83 / 100 ml
, Inclusief BTW
Aanbieding
50 ml
€ 62,95
€ 125,90 / 100 ml
, Inclusief BTW
Aanbieding
90 ml
€ 79,95
€ 88,83 / 100 ml
, Inclusief BTW
Aanbieding
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.075253
GeurnootBloemig
TopnootIris
HartnootMuskus
BasisnootVetiver, Tonka Boon
Narciso Rodriguez presenteert NARCISO Rouge Eau de Parfum, een weelderig betoverend dames parfum die de essentie van vrouwelijkheid symboliseert en de onontgonnen diepten van passie onderzoekt.

Dit betoverende hoofdstuk in de geschiedenis van NARCISO-geuren legt opnieuw de oneindige kracht van de vrouwelijkheid vast. NARCISO eau de parfum Rouge vindt het begrip mysterie opnieuw uit met de resolute betoverende uitstraling.

Een fundamenteel element van de NARCISO-lijn is dat sinds zijn oorsprong de kleur van elk parfum zorgvuldig geselecteerd is en straalt in het hart van de flacon. De flamboyante toon van het rode eau de parfum weerspiegelt de formidabele aantrekkingskracht. Het originele NARCISO eau de parfum is versierd met een warme romige witte tint die verwijst naar het ontstaan van de geur, in schril contrast met het mysterieuze zwart dat de eau de toilette omhult.

Een vurige sensualiteit. NARCISO eau de parfum Rouge prikkelt en betovert de zintuigen met een zeldzame intensiteit en levendige warmte. Deze bedwelmende samenstelling doet de alchemie van de aantrekkingskracht herleven: de kenmerkende muskus wordt onderstreept door een weelderig bloemenboeket van Bulgaarse rozen en irissen, terwijl de intensiteit van het amberhout - tonka, vetiver, witte en zwarte ceder - ons meesleept in zijn heerszuchtige sporen. Tijdloos en bovennatuurlijk, NARCISO eau de parfum Rouge is aantrekkelijker dan ooit.

NARCISO Rouge zit in een kenmerkende fles in de stijl van het huis, versterkt door een uitzonderlijke gloeiende toon. Het diepe karmijnrode hart, de sobere en transparante kubus symboliseert de stralende schoonheid, terwijl de behuizing puurheid oproept.

Narciso Rodriguez Rouge eau de parfum, pure verleiding.

  • Topnoten: Bulgaarse roos en iris
  • Hartnoten: Muskus
  • Basisnoten: Tonka, vetiver, zwarte en witte ceder
20 ml