Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Sun CareSunCare 365 Sun BB Body Cream SPF15
Zonnecrème

125 ml
€ 32,95
€ 28,74
€ 22,99 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.012019
Wat als u het hele jaar door van een natuurlijk ogende bruine teint zou kunnen genieten - zonder zelfbruiner?

Lancaster's Sun 365 Sun Make-up assortiment combineert de meest geavanceerde zon- en huidtechnologieën van Lancaster zodat u elke dag van het jaar kunt genieten van een mooie, sun-kissed glow.

Elke dag is uw dag om te stralen. Het hele jaar door zorgt Lancaster's Sun 365 BB Body Cream SPF15 direct voor een glow en zichtbaar stralende huid, zonder zelfbruiners, dankzij een unieke mix van pigmenten gecombineerd met het Tan Activator Complex wat helpt bij het ontwikkelen van een stralende en natuurlijke teint. De exclusieve Full Light Technology van Lancaster richt zich op 100% van de zonnestralen om breedspectrum zonbescherming te bieden en ons antioxidantencomplex biedt dagelijkse bescherming tegen milieuschade, allemaal in één hydraterende formule die de huid 24 uur per dag hydrateert. Sun 365 BB Body Cream SPF15 bevat matterende ingrediënten om imperfecties te vervagen voor een zichtbaar stralende huid.

  • Full Light Technology: gaat verder dan UVA / UVB-filters en beschermt ook tegen infrarood en zichtbaar licht
  • Tan Activator Complex: stimuleert de natuurlijke melanineproductie om uw huid voor te bereiden op een snellere, blijvende bruining vanaf de eerste dag dat u aan de zon wordt blootgesteld
  • Antioxidant Complex: bestrijdt de werking van vrije radicalen en beschermt het DNA
125 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.