Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Hydraterende verzorgingWhite Caviar Crème Extraordinaire

Gezichtscrème
60 ml
€ 639,63
€ 1.066,05 / 100 ml
, Inclusief BTW
Aanbieding
Op voorraadGeen verzendkosten
Vrij Van Microplastic
Paraffine-Vrij
Vrij Van Parabenen
Art-Nr.996138
Leeftijd50+
EffectBliksem
ConsistentieCrème
Huid typeDroge Huid, Rijpe Huid, Normale Huid, Gevoelige Huid
EigenschapVersterking, Verfrissend
ProductprijsVrij Van Microplastic, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij
White Caviar Crème Extraordinaire van La Pairie is een weelderige en hydraterende crème verrijkt met een krachtig verhelderend molecuul om pigmentatiestoornissen en huidverkleuringen te bestrijden. Bereik een nieuw niveau van helderheid en egaliteit - meetbaar in twee weken, zichtbaar in vier weken en een buitengewoon resultaat in acht weken.

EEN BAANBREKEND VERHELDEREND MOLECUUL
Na jaren van onderzoek, waarbij 50.000 actieve ingrediënten zijn onderzocht om het meest krachtige verhelderende ingrediënt te vinden, werd het molecuul Lumidose door de wetenschappers van La Prairie geïdentificeerd. Dit gepatenteerde molecuul is het meest effectieve element dat de afremming van melanineproductie ondersteunt. Pigmentatiestoornissen lijken te verminderen, alsof ze verwijderd zijn door een krachtige lichtstraal. Lumidose, exclusief verwerkt in White Caviar Crème Extraordinaire, biedt uitzonderlijke resultaten waardoor donkere vlekjes en andere huidverkleuringen in slechts twee weken worden verminderd.

ONVERGELIJKBARE VERHELDERING
White Caviar Crème Extraordinaire gaat verder dan alleen verhelderen door de kracht van het licht te activeren. De geoptimaliseerde concentratie van Lumidose in de formule helpt om de bron van verkleuring te bereiken en overtreft alle cosmetische standaarden voor een nooit eerder vertoonde verhelderende werking. Samengesteld met het zeldzame Golden Caviar, alleen te vinden in de White Caviar Collection, biedt het ook uitzonderlijke verstevigende voordelen. Het resultaat: een stralende, egale en heldere huid die er stevig en onberispelijk uitziet.
60 ml