Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

AERINIris Meadow

Eau de parfum
50 ml
€ 109,72
€ 219,44 / 100 ml
, Inclusief BTW
100 ml
€ 154,50
€ 154,50 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Vrij Van Microplastic
Siliconen Vrij
Palmolievrij
Art-Nr.919318
GeurnootHoutachtig, Bloemig
TopnootBes, Groene Noten
HartnootJasmijn, Iris
BasisnootCeder, Muskus
ProductprijsVrij Van Microplastic, Siliconen Vrij, Palmolievrij, Paraffine-Vrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Comedogeen-Vrij, Veganistisch, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij, Pigment- En Kleurstofvrij, Clean Beauty
Product typeSpray
Iris Meadow van AERIN weerspiegelt het drukke leven van alledag met het verlangen om, al is het maar voor even, te dromen en te ontsnappen. Of het nu om een lunchwandeling gaat in New York’s Central Park of een wijds veld op het platteland. Iris Meadow belichaamt het bekoorlijke gevoel dat u overal ter wereld kunt ervaren.

Het parfum neemt u mee op een wandeling door een uitgestrekt bloemenveld, dankzij de knisperende groene noten met een weelderige toets van bloemen en een energiek vleugje diep verwarmend hout. Bruisende noten van mandarijn en levendige zwarte bessen versmelten moeiteloos met de frisse, bloemige toetsen. Iris brengt – aangemoedigd door een vleugje Egyptische jasmijn – met haar wervelende intensiteit evenwicht in het parfum, terwijl cederhout versmelt met de romige, houtachtige noten van muskus.
50 ml