Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Legend SpiritAfter Shave Balm
Aftershave

150 ml
€ 25,24
€ 22,72
€ 15,15 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.915136
GeurnootHoutachtig, Fris
LeeftijdAlle Leeftijden
ConsistentieBalsem
Huid typeAlle Huidtypes
EigenschapZorgzaam
Product typeBuis
ToepassingsgebiedGezicht
Aftershave Balm met de geur van Legend Spirit van Montblanc. Legend Spirit onthult een informeel en ongedwongen kant van de Montblanc Legend man. Toch belichaamt de geur nog steeds de veelzijdige aantrekkingskracht en wezenlijke elegantie van zijn persoonlijkheid. Hij is kalm, zijn gedachten dwalen rond en voortdurend voelt hij een verlangen om nieuwe horizonnen en onbevangen visioenen te verkennen. Zijn verbeelding wordt gestimuleerd door alles wat zich om hem heen bevindt, moderne kunsttentoonstellingen, mooie skylines, prachtige kusten, het eigentijdse ontwerp van zijn hotel. Genietend van een cocktail op een dakterras in New York of van een wandeling op blote voeten over een Braziliaans strand. Zijn koele verfijning is altijd intrigerend en zonder enige pretentie is hij onweerstaanbaar aantrekkelijk.

De twee meester-parfumeurs Nathalie Lorson en Olivier Cresp werden geïnspireerd door alle vormen en tinten wit: van sneeuw tot marmer. Ze creëerden de perfecte compositie voor een fris, mannelijk en intens parfum, net zo adembenemend als een schitterend landschap.

De geurpiramide van deze frisse, houtachtige en aromatische geur bestaat uit bijzondere ingrediënten. De sprankelende top is een combinatie van roze peperkorrels, bittere grapefruit en pittige bergamot. Het krachtige, aromatische hart klopt onstuimig dankzij intense lavendel, hypnotiserende kardemom en een verkwikkend marine akkoord. Witte houtsoorten: sandel-, ceder-, en kasjmierhout worden op sensuele wijze vermengd met eikenmos, het unieke kenmerk van Mont Blanc Legend, dat een allesomvattende basis creëert, die verzacht wordt door een cocktail van diverse soorten witte musk.
150 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.