Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Shop tegen vliegveldprijzen & ontdek onze mooiste merken zoals The Ordinary, M.A.C, e.l.f. en meer! 🛍️

Goldy
Eau de parfum

100 ml
€ 156,00
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
Art-Nr.800485
Hayari is een Parijs modehuis wiens savoir-faire over de hele wereld bekend staat. Hayari ontwerpt de meest chique en elegante bruids- en avondjurken, alles op maat gemaakt. Het assortiment van Hayari is afgelopen jaren uitgebreid met sieraden, accessoires, handtassen én prachtige, fancy parfums.

Net als de vrouwen achter de inspiratie zijn de subtiele, elegante en sensuele parfums van Hayari gebaseerd op passie, verleiding en mysterie. Of ze nu bloemig, houtachtig of oosters zijn – alle parfums zijn het resultaat van zeldzame essenties die samenkomen in de puurste Franse parfumtradities. Een prachtige combinatie van unieke geurnoten, waardoor er voor iedereen een nieuwe signature scent bij zit!

Hayari Goldy is een houtachtige, poederige geur dat een schat aan associaties oproept, waaronder glamoureuze couture, verfijning en extravagantie, de exacte definitie van luxe. Goldy brengt gegarandeerd de femme fatale in u naar boven! De creator Nabil Hayari benoemt Goldy tot de geur van de mooiste avondjurken, die een ultieme, onweerstaanbare toets toevoegt, als een geheim dat boven de fluweelzachte maar oogverblindende sfeer van de meest prestigieuze evenementen uitsteekt. Probeer deze luxe geur nu zelf!
100 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.