Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Shop tegen vliegveldprijzen & ontdek onze mooiste merken zoals The Ordinary, M.A.C, e.l.f. en meer! 🛍️

Broderie
Eau de parfum

100 ml
€ 156,00
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.800484
Hayari is een Parijs modehuis wiens savoir-faire over de hele wereld bekend staat. Hayari ontwerpt de meest chique en elegante bruids- en avondjurken, alles op maat gemaakt. Het assortiment van Hayari is afgelopen jaren uitgebreid met sieraden, accessoires, handtassen én prachtige, fancy parfums.

Net als de vrouwen achter de inspiratie zijn de subtiele, elegante en sensuele parfums van Hayari gebaseerd op passie, verleiding en mysterie. Of ze nu bloemig, houtachtig of oosters zijn – alle parfums zijn het resultaat van zeldzame essenties die samenkomen in de puurste Franse parfumtradities. Een prachtige combinatie van unieke geurnoten, waardoor er voor iedereen een nieuwe signature scent bij zit!

Ultra vrouwelijk, dromerig en romantisch... klinkt dat als muziek in uw oren? Dan is Broderie van Hayari het perfecte parfum voor u!
Vrouwen die Broderie dragen, zijn niet bang om de delicate kant van hun oogverblindende schoonheid te onthullen. Vrouwelijk en elegant in alle omstandigheden - deze vrouwen hebben een complexe persoonlijkheid en een uniek karakter dat op briljante wijze tot uiting komt in een majestueuze mix van sierlijkheid en vrijheid. Met deze rijke en subtiele geur brengt Hayari een nieuwe ode aan absolute vrouwelijkheid. Probeer het nu uit!
100 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.