Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

FC1000 Reveal Facial Cleansing
Borstels & Kammen

1 stuk
€ 90,00
€ 90,00 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Binnenkort weer leverbaarGeen verzendkosten
Binnenkort weer leverbaar
Art-Nr.874509
Breng uw natuurlijke schoonheid naar boven met de Remington Reveal Facial Cleansing Brush
Met de Remington Reveal Facial Cleansing Brush verwijdert u gemakkelijk onzuiverheden die zich in de poriën hebben gevestigd. Hierdoor kunnen verzorgingsproducten niet volledig door de huid worden opgenomen en zal het niet optimaal werken. De reinigingsborstel zorgt ervoor dat dit verleden tijd is. Deze geavanceerde beautytool maakt gebruik van slimme reinigingstechnologie om uw huid nieuwe energie te geven, zodat die er gezond, mooi en stralend uitziet.

De timer geeft precies aan wanneer de huid voldoende gereinigd is
Door de slanke vormgeving ligt de Remington Reveal Facial Cleansing Brush prettig in de hand en is hij eenvoudig te gebruiken. De borstelkop met draai- en trilfunctie zorgt voor een optimale reiniging. Deze beautytool heeft een timer van één minuut en pulseert elke 20 seconden, zodat u weet dat nu een andere gezichtszone aan de beurt is voor een grondige dieptereiniging. Dankzij de drie verschillende snelheden kies je eenvoudig uw snelheid voor volledige controle.

Dieptereiniging
De Reveal Facial Cleaning Brush maakt gebruik van Advanced Cleansing*-technologie voor een dieptereiniging van de huid en het op een zachte manier verwijderen van onzuiverheden die zich in de poriën hebben verzameld. Deze intensieve reiniging zorgt er ook voor dat huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen en optimaal werken.

3 opzetborstels voor optimaal resultaat
Het gezichtsschoonmaakapparaat bevat een complete set met drie verschillende borstelkoppen: de reguliere borstel is perfect voor de dagelijkse reiniging en een absolute musthave. De zachtere borstel is ideaal voor de dagelijkse reiniging van de gevoelige huid. De massageborstel is ideaal voor een dieptereiniging en om een doffe, vermoeide huid weer vitaal te maken.

• Inclusief 3 borstelkoppen:- normaal geïmpregneerd met 99,9% antimicrobiële bescherming
- gevoelig geïmpregneerd met 99,9% antimicrobiële bescherming
- massagenormaal, gevoelige huid en massage
• Verwijdert onzuiverheden die zich in de poriën hebben verzameld, waardoor verzorgingsproducten niet volledig door de huid kunnen worden opgenomen en ze niet optimaal werken.
• Advanced Cleansing** voor een natuurlijk stralende huid
• Dual action-borstelkop met draai- en trilfunctie
• 1-minuuttimer met elke 20 seconden zachte pulserende beweging voor grondig reinigen
• 3 reinigingsnelheden
• Ledlampjes rond de borstelkop belichten de huid tijdens het reinigen
• Gaat met één keer opladen tot 30 keer mee
• Geschikt voor onder de douche en afwasbaar

  Ontvang 1 jaar extra garantie
De Remington Reveal Facial Cleansing Brush heeft 2 jaar garantie. Ontvang 1 jaar extra garantie door het product te registreren op: www.remington.nl/productregistratie
FC1000 Reveal Facial Cleansing


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.