Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Chocolate Brown
Masker

150 ml
€ 19,56
€ 17,60
€ 11,73 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.751223
Kleur
EffectGlossy
EigenschapBeschermend
HaartypeDroog Haar, Beschadigd Haar, Normaal Haar, Gekleurd Haar
Magica CC Chocolate Brown is geschikt voor licht- en donkerbruin haar.

De eerste CC die speciaal is ontwikkeld voor het haar.
Collistar Magica CC is een magisch product dat verzorgt en kleur in één simpele stap. Met dit haarmasker kunt u thuis een ‘professionele’ behandeling nabootsen, zonder naar de salon te hoeven. Magica CC is veilig, snel en makkelijk aan te brengen.

C van Care. De formule is rijk aan waardevolle ingrediënten die het haar voeden, hydrateren, versterken en herstellen. Het haar zal zacht en makkelijk doorkambaar zijn, beschermt worden tegen vrije radicalen en prachtig stralen.

C voor Colour. Een mix van kleurpigmenten biedt een colorboost en verbetert de lichtreflectie van het haar. De intensiteit varieert, afhankelijk van de inwerktijd en basis van uw haarkleur. De pigmenten zijn veilig in gebruik en hechten zich aan het haaroppervlak zonder de structuur aan te tasten.
Bij gebruik op ongekleurd, natuurlijk haar kunt u gekleurde of ton sur ton highlights creëren, verfrist en versterkt het haarmasker de natuurlijke haarkleur, kleurt het grijze haren en kunt u experimenteren met nieuwe kleuren zonder dat u uw haar verft.
Bij gebruik op gekleurd haar en haar met highlights wordt de uitgroei gecamoufleerd, krijgt de haarkleur een oppepper en wordt de glans herstelt en wordt het vervagen van de haarkleur, door wassen en zonlicht, voorkomen.

Ammoniak-, zuurstof- en PPD-vrij.


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.