Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

WeddingPore Filler
Primer

20 ml
€ 15,35
€ 76,75 / 100 ml
, Inclusief BTW
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Palmolievrij
Vrij Van Parabenen
Sulfaat Vrij
Art-Nr.759119
Kleur
ConsistentieCrème
Huid typeGevoelige Huid, Alle Huidtypes
FinishNatural
EigenschapPoriën Verfijnen
KenmerkenPalmolievrij, Vrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Niet Alcoholisch, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
ToepassingsgebiedGezicht
De Pore Filler van NYX Professional Makeup is de optimale basis voor make-up. De Pore Filler laat poriën kleiner ogen. De olie-vrije formule bevat vitamine E om de huid te verzorgen. Een pore filler is perfect als primer om voor een onberispelijke finish zonder oneffenheden te zorgen.

Waar is een pore filler voor nodig?


Voordat we precies uitleggen wat een pore filler doet, gaan we eerst een stap terug en beginnen bij de poriën. Poriën verspreiden talg over de huid. Talg is nodig om de huid soepel te houden en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Bij sommige mensen zijn de poriën nauwelijks te zien, maar soms is er sprake van grote of vergrote poriën. Dit is te herkennen aan de stipjes/gaatjes in de huid, vaak vooral naast de neus, maar ze komen ook elders in het gezicht voor. Aanleg kan hierbij een rol spelen en vaak zien we grove poriën met name bij de vette huid, maar ook naarmate we ouder worden, kunnen poriën duidelijker zichtbaar worden.

Een pore filler of pore minimizer vult de zichtbare, vergrote poriën op. Hierdoor ontstaat een mooi gladde huid.

Hoe werkt zo’n filler?


De Pore Filler van NYX Professional Makeup is op twee manieren te gebruiken. Hij is zowel met als zonder make-up te gebruiken. In combinatie met een make-up werkt de Pore Filler als een primer en vormt de basis voor de foundation, highlighter en andere make-up.

Maar ook zonder verdere make-up is de Pore Filler te gebruiken. Poriën worden minder zichtbaar en oneffenheden worden gecamoufleerd waardoor de huid egaal oogt.

De Pore Filler is een volle substantie, waardoor de hoeveelheid van een speldenknop al voldoende voor de plekjes waar de poriën vergroot zijn. De NYX Professional Makeup Pore Filler is verrijkt met vitamine E. Vitamine E is een antioxidant die de huid verzorgt en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Vegan en cruelty free


De Pore Filler van NYX Professional Makeup heeft het een vegan formule, wat wil zeggen dat het geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong bevat.


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.