Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Eau de Toilette

20 ml
€ 22,14
€ 16,60
€ 83,00 / 100 ml
, Inclusief BTW
40 ml
€ 27,23
€ 20,42
€ 51,05 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
Geen verzendkosten
Uitverkocht
Art-Nr.725888
Dangerous Woman is een opwindende, oriëntaalse bloemengeur – verleidelijk, vrouwelijk en krachtig. Deze geur geeft vrouwen het zelfvertrouwen dat zij nodig hebben om op de typische bruno banani manier te verleiden – om de man te krijgen die zij willen. Deze unieke, sensuele geur is de perfecte finishing touch voor een onvergetelijk avondje uit.

De sappige kracht van de topnoten van zwarte bessen zorgt ervoor dat de dangerous woman een entree kan maken die niet onopgemerkt zal blijven. Alle ogen zullen op haar gericht zijn.

De vrouwelijke hartnoten spelen met de exotische flair van rijke kokosmelk in combinatie met delicate bloemen. De verleidelijke vrouwelijkheid van de vrouw die deze geur draagt, verspreidt zich door de ruimte en creëert een sensuele opwindende sfeer. Haar gevaarlijke, sexy kant komt steeds meer naar voren.

De warme en sexy basisnoten bestaan uit verleidelijke heliotroop die versmelt met onweerstaanbare, crèmeachtige gourmand noten. Vanille Absolute, een van de sensueelste parfumingrediënten ooit, zet iedereen in vuur en vlam.
20 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.