Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Betaalmethodes

Klaar met shoppen?

Wanneer je alle gewenste producten in het winkelmandje hebt geplaatst, ga je naar de kassa waar je jouw bestelling kunt betalen. In de Douglas Online Shop kun je op drie manieren betalen.

Betalen met Visa, MasterCard of American Express

Wanneer je met een creditcard wilt betalen, moet je eerst het juiste type creditcard kiezen. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Voer eenvoudig het kaartnummer, controlenummer en de geldigheidsdatum van jouw creditcard en je naam in de daarvoor aangewezen velden in. Eventueel wordt er gevraagd een wachtwoord in te voeren. Vanwege een interne controle omtrent fraudepreventie, kunnen creditcardorders mogelijk met een werkdag vertraging worden geleverd.

Veiligheid bij misbruik

In het geval dat iemand fraude probeert te plegen met jouw creditcard, kun je ons informeren door een e-mail te sturen naar klantenservice@douglas.nl of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice van maandag t/m vrijdag van 09:30 uur tot 19:00 en zaterdag van 09:30 uur tot 13:00 uur via 088 – 368 45 45.

Betalen met PayPal

Als je met PayPal wilt betalen, schakel je over van de Douglas website naar de PayPal website. Hierbij worden je naam, het factuurbedrag en het afleveradres naar PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A verzonden, zodat de betaling via PayPal gedaan kan worden.

Betalen met Bancontact

Wanneer je op Douglas.be bij het afrekenen de betaalmethode Bancontact selecteert, word je automatisch doorgelinkt naar de betaalpagina van Bancontact. Hier kun je de betaling afronden zoals je gewend bent. Indien je de Bancontact app op je telefoon hebt geïnstalleerd en je jouw bankrekening in deze app geregistreerd hebt, kun je de betaling tevens afronden door met je telefoon de QR code op het beeldscherm te scannen of door de betaling via de Bancontact app af te ronden.

Heb je vragen over Bancontact?

Dan kun contact opnemen met jouw bank of kijk voor meer informatie op www.bancontact.be