Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

KEEP IT COOL!

Zomerverzorging voor mannen

Zonneschijn, hoge temperaturen en de juiste zonbescherming zijn essentieel voor een fijne zomer! Met onze tips trakteer je je huid zonder veel moeite op een extra portie verzorging.

Skincare tips voor de zomer

In de zomer wordt de huid extra belast. Met deze producten geef je jouw huid de perfecte verzorging voor het zonnige, warme seizoen.

Zonbescherming

Te veel zon kan gemakkelijk leiden tot verbranding door de zon in plaats van de gewenste kleur. Als dat gebeurt, is het van belang om snel uit de zon te gaan en de huid te verzorgen met hydraterende en verkoelende producten.

1 / 4
Scheerirritatie

Het is algemeen bekend dat met de haarrichting mee scheren, scheerirritatie kan voorkomen. In de zomer moet je echter nog een stap verder gaan: een verzorgende baardolie na het scheren maakt het haar gladder en helpt scheerirritatie te voorkomen. 

2 / 4
Transpiratie

Zodra je een t-shirt aantrekt en je blootstelt aan de zinderende zomerhitte, krijg je er mee te maken: transpiratie. Vervang je reguliere deodorant door een anti-transpirant, die vlekken in je kleding voorkomt.

3 / 4
Droge huid

Zweten, zilte zeelucht en zand behoren tot de factoren die de huid in de zomer uitdrogen. Een vochtinbrengende crème voorziet de huid van vocht en voedingsstoffen die verloren zijn gegaan door de zomerhitte en ondersteunt de elasticiteit van de huid.

4 / 4

Get inspired: Zomerverzorging voor mannen

(757)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: