Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes en cadeaus  |  De beste Black Friday Deals  |  Het grootste beauty-assortiment

Love the Sun!

Zonbescherming

Wij worden blij van het zonnetje! De zon heeft een grote impact op ons welzijn maar het kan ons ook schaden. Omdat de labels van zonbeschermingsproducten vaak verwarrend is, leggen we uit wat UVA en UVB betekenen en wat SPF is - zodat we allemaal de bescherming krijgen die onze huid nodig heeft.

Essentials tijdens het zonnen

Bescherm je huid!

Lichaam

Zoek naar producten die voldoende UVA- en UVB-bescherming bieden. Vochtinbrengende formules die niet vettig zijn en de poriën niet verstoppen zijn perfect voor een egale finish.

Voor het lichaam

Gezicht

Om je gezicht te beschermen tegen langdurige huidbeschadiging, hyperpigmentatie en veroudering, is goede zonbescherming essentieel. Formules die een heldere teint ondersteunen zijn optimaal.

Voor het gezicht

Lippen

Je lippen zijn net zo gevoelig voor UV-stralen als de rest van je lichaam. De juiste verzorging biedt optimale bescherming en de benodigde hydratatie - inclusief een geweldige summer glow.

Voor de lippen

SPF, UVA & UVB

Zonbescherming uitgelegd

Kun je UVA van UVB onderscheiden en weet je wat de zonbeschermingsfactor betekent? Lees hier wat de gevolgen van de verschillende soorten straling zijn.

Een handig geheugensteuntje: De 'A' in UVA staat voor 'aging' en de 'B' in UVB voor 'burn'.

UV stralen

UVA stralen dringen door tot in de diepere huidlagen en beschadigen daar celstructuren. Dit kan leiden tot rimpels, pigmentvlekken en melanoom.

UVB stralen beschadigen de bovenste huidlagen (verbrand), waardoor het risico op huidkanker toeneemt.

1 / 3
SPF

SPF - Sun Protection Factor - geeft aan hoe lang de huid beschermd is.

Bijvoorbeeld: met SPF 15 kun je de huid 15 keer langer aan de zon blootstellen dan zonder bescherming. Voor een langere tijd in de zon raden we minimaal SPF 30 aan.

2 / 3
Oceaanvriendelijk

Oxybenzone en octinoxaat veroorzaken onherstelbare schade aan de koraalriffen van de wereld. Daarom verbiedt Hawaï zonnebrandmiddelen die deze stoffen bevatten om de oceanen te beschermen. Gebruik oceaanvriendelijke zonbeschermingsproducten.

3 / 3

All about: Zonbescherming

(420)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: