Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Beauty Pro Tip

Perfecte nagels voor de zomer

De sandalen staan klaar en de vakantie staat in de startblokken - het enige dat nog ontbreekt is de perfecte nagellook voor lange, zonnige dagen op het strand of op de boulevard. Hier laten we je zien hoe je jouw nagels optimaal kunt verzorgen, zodat je jouw zomermanicure zo lang mogelijk kunt behouden.

Onze favorieten

Stap voor stap

Tips voor mooie zomernagels

Nagellak is niet alles: goed verzorgde handen en voeten vormen de basis voor een fantastisch mooie manicure en pedicure. Met deze vijf tips worden je nagels een echte eyecatcher in de zomer.

Ontspan je handen en voeten

Trakteer jezelf op een lang bad met een rustgevende scrub. Dit is niet alleen ontspannend, maar verwijdert ook losse huidcellen. Gebruik de Hydrating Socks uit de Douglas Collection voor een extra portie verzorging.

1 / 5
Denk aan hydratatie

Door de zon en hitte kunnen huid en nagels in de zomer uitdrogen. Verwen dus elke dag je handen en voeten met een verzorgende crème zoals de Everyday Hand Lotion uit de Douglas Collection en een verzorgende nagelolie.

2 / 5
Bereid je nagels voor

Voor jouw zomermanicure geldt: voorbereiding is alles! Duw de nagelriemen terug, vorm de nagels en maak ze vrij van olie en vuil. De zachte nagellakremover met aloë vera van OPI zorgt voor dit laatste.

3 / 5
Ken de laagjes

Doe het zoals de pro's in de nagelsalon en gebruik altijd een base coat en een top coat voor je manicure. Zo blijft je nagellook lang mooi, ook tijdens zomerse activiteiten zoals zwemmen of zonnebaden.

4 / 5
Vind jouw ideale zomerkleur

Nagels in feloranje, roze of koraaltinten zijn populair dit seizoen, omdat hun rode component je zomerse kleurtje benadrukt. Of je het nu overal aanbrengt of als een French-tip look, het is aan jou - de zomerse vibes zijn gegarandeerd!

5 / 5

Nagellak

(689)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
[pop.sort.display.text]: