Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Zomerse beach glow

Bronzed look

Of het nu tijdens warme stranddagen of milde nachten is - een natuurlijke, gouden glow staat altijd goed! Bronzers geven je huid een zomerse uitstraling door de huid een ​​natuurlijke bruine teint te geven en je gelaatstrekken te accentueren.

De perfecte bronzed look

In 4 simpele stappen straalt je huid alsof hij door de zon is gekust: hier vind je welke make-up essentials je kunt gebruiken om de bronzed look voor lange zomeravonden te bereiken.

Bronzer

Gebruik een poederbronzer om je natuurlijke huidskleur te perfectioneren en je gezichtscontouren te accentueren. Ook glimmende plekken kunnen optimaal worden verborgen. Breng de bronzer aan op het voorhoofd, de wangen en de kin.

1 / 4
Time to shine!

Accenten geef je met een vloeibare highlighter of een crème bronzer met shimmers. Verzorgende formules zijn ook bijzonder geschikt voor de droge huid in de zomer.

2 / 4
Glanzende oogschaduw

Glinsterende, transparante oogschaduws en tinten met gouden pigmenten zorgen voor een glamoureuze uitstraling. Breng eenvoudig oogschaduw aan over het hele ooglid, blend voorzichtig uit en benadruk de onderste wimperlijn.

3 / 4
Perfecte lipstick

Met veegvaste lipsticks en matte formules blijft je liplook onberispelijk, zelfs op zwoele zomerdagen.

4 / 4

Bronzer

(203)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: