Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Fresh & glowy

Zomerse gezichtsverzorging

Voldoende hydraterende gezichtsverzorging is vooral in de zomer heel belangrijk! Je huid krijgt in de zomer veel te voorduren en kan wel wat extra liefde en aandacht gebruiken. Wat er nodig is voor een mooie en vitale zomergloed, lees je hier.

Perfecte zomerverzorging

Zand, zweet en hitte kunnen de huid in de zomer uitdrogen. Geef haar dus extra goede verzorging, vooral op warme stranddagen.

Scrubs & peelings

Regelmatig scrubben is de sleutel tot een egale en stralende huid tijdens de zomermaanden. Gebruik zachte scrubs om irritatie van de huid te voorkomen en geniet van een vitale gloed.

1 / 4
Toners

Het gebruik van een toner kan helpen voorkomen dat olie zich ophoopt in je poriën. Besteed speciale aandacht aan de t-zone. Lichte toners op basis van komkommer of aloë vera zijn daarnaast heerlijk verfrissend en daarom perfect voor de zomer.

2 / 4
Hydrateren

In de zomer heeft de huid een lichte en niet-vette hydraterende verzorging nodig die past bij het weer. Verwissel je rijke vochtinbrengende crème voor een verfrissend, vederlicht serum.

3 / 4
Stralen!

Verwen je huid met een extra behandeling met een hydraterend masker! Onze tip: Maskers met glow boosters zorgen voor een optimale hydratatie en geven je ook nog eens een prachtige glow.

4 / 4
Image alt tag

Keep it cool!

Frisse opkikker voor je huid

Koele gezichtsnevels en toners hydrateren en verfrissen de huid. Bewaar sheetmaskers, ooggels of gel moisturizers in de koelkast en geniet van verzorging met extra frisheid.

Image alt tag

Gezichtsverzorging

(2.128)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: