Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

In gesprek met Douglas medewerkers

Vrouwenpower bij Douglas

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag vroegen we enkele collega's in het internationale team van Douglas wat empowerment voor hen betekent - en welke persoonlijke producthighlights ze gebruiken om hun zelfvertrouwen een boost te geven. Laat je inspireren door onze powervrouwen!

#womensdayeveryday

Image alt tag

CMO DOUGLAS GROUP

Caroline

"Voor mij betekent empowerment van vrouwen andere vrouwen helpen om in hun kracht te staan en te stimuleren, maar vooral uitdagen zodat we samen het onmogelijke mogelijk kunnen blijven maken."

Mijn beautyfavorieten

"Het Lifting Power Serum van DERMACOSMETICS combineert alles wat je maar kunt wensen in één serum. En het is ontwikkeld door een echte powervrouw: Dr. Susanne von Schmiedeberg."

Image alt tag
Image alt tag

UX MANAGER

Tiare

"Mijn persoonlijke idee van empowerment is enerzijds de moed hebben om je mening te uiten en anderzijds het samen creëren van een fijne, vertrouwde omgeving waar iedereen de ander steunt."

Mijn beautyfavorieten

"Het unieke parfum Kirkè van Tiziana Terenzi overtuigt me met zijn weelderige topnoten van perzik, peer en passievrucht. Wanneer je dit parfum draagt, trek je iedereens aandacht!"

Image alt tag
Image alt tag

AREA MANAGER

Michaela

"In de loop van mijn Douglas-carrière heb ik geweldige vrouwen en mannen ontmoet die mijn geloof in mezelf hebben versterkt."

Mijn beautyfavorieten

"Het Glow Baby Booster Serum van Pacifica zorgt dat mijn huid er fris en jeugdig uitziet. Het is een hoog geconcentreerd serum, met vitamine C en glycolzuur, een innovatief verzorgingsmiddel dat mijn huid opheldert en laat stralen.”

Image alt tag
Image alt tag

HEAD OF BRAND CI & CAMPAIGNS

Clara

"Voor mij betekent empowerment van vrouwen elkaar steunen en samen successen vieren."

Mijn beautyfavorieten

"De perfecte lipstick (Nr. 18) van Bobbi Brown's Luxe Lip Color en Lash Brag Mascara van Anastasia Beverly Hills vergezellen me in mijn dagelijks leven en zorgen ervoor dat ik me goed voel en elke uitdaging aanga."

Image alt tag
Image alt tag

TEAMLEAD STORE COMMUNICATIONS & SUPPORT

Kevin

“Werken met veel vrouwen betekent omringd zijn door veel passie. Die passie en enthousiasme zijn absoluut aanstekelijk!”

Mijn beautyfavorieten

"Met Skin + Soul Starter Set heb je de fijnste skincare producten van Keys Soulcare bij je in reisformaat! En als je ze nog niet kent, kun je ze meteen allemaal testen met deze set."

Image alt tag
Image alt tag

AREA MANAGER bij NOCIBÉ FRANKRIJK

Shayneze

“Ik word omringd door vrouwen met allerlei verschillende achtergronden. Ons gemeenschappelijke doel: klanten vertrouwen bieden en een onvergetelijke ervaring geven.”

Mijn beautyfavorieten

"De Multi-Effect Enzyme Peeling van DERMACOSMETICS reinigt de huid bijzonder intensief en is geschikt voor alle huidtypes. Het laat de huid er tot in de poriën schoon uitzien en verfijnt de hele teint. De juiste verzorging laat je direct stralen!”

Image alt tag

Vrouwenpower bij Douglas

(433)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: