Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

TUTORIAL

Powerful make-uplook

Jij bent een powervrouw en je verdient het om je zo te voelen! Een krachtige make-uplook geeft je extra zelfvertrouwen zodat jij de wereld elke dag jouw kracht kunt laten zien.

Volg de stap-voor-stap tutorial op deze pagina of kijk de livestream met Marijana terug om te zien hoe zij live de powerful make-uplook creëert.

#womensdayeveryday

Pretty & powerful

Stap voor stap tutorial

Elke vrouw is een powervrouw - en daar hoort een échte powerful make-uplook bij. Beauty Advisor Marijana laat je stap voor stap zien hoe jij zelf deze make-uplook kunt maken!

Stap 1: Concealer

Gebruik een fijne, hydraterende concealer voor een egale huid, het verbergen van kleine oneffenheden en het creëren van een frisse oogopslag.

1 / 9
Stap 2: Poeder

Gebruik een poeder voor een egaal uitziende huid en om de zichtbaarheid van je poriën te minimaliseren. De Primed & Poreless + van Too Faced is perfect voor een frisse, natuurlijke finish.

2 / 9
Stap 3: Blush

Breng een mooie blush in een roze tint aan op het bovenste deel van de wangen voor een frisse, gezonde blos. De Dior Rosy Glow is een prachtige blush voor elke dag! 

3 / 9
Stap 4: Eyeliner

Met een sterke winged eyeliner straal je direct kracht en zelfvertrouwen uit. Begin met een subtiele lijn boven het oog en werk naar een volle wing voor een krachtige, verleidelijke oogopslag.

4 / 9
Stap 5: Mascara

Gebruik een zwarte mascara om extra nadruk te leggen op je ogen. Lancôme Lash Idole geeft je wimpers een lift én meer volume, perfect voor voor jouw powerful make-uplook. 

5 / 9
Stap 6: Lipliner

Wil jij een statement maken met je make-uplook? Dan ga je voor rode lipstick. Begin met een lipliner, teken een kruisje in het midden van de bovenlip voor een perfecte omlijning van je lip.

6 / 9
Stap 7: Lipstick

Breng een rode lipstick aan voor een va-va-voom look! DeRouge Pur Couture van Yves Saint Laurant is een iconische, rode lipstick die perfect is voor deze krachtige look.

7 / 9
Stap 8: Highlighter

Voor nét wat extra glam kun je een highlighter gebruiken op je jukbeenderen, je binnenste ooghoeken en je cupidoboog.

8 / 9
De complete look!

Met deze powerful make-uplook ben jij klaar om de wereld te veroveren. Laat iedereen zien dat jij een échte powervrouw bent die alles aankan!

#womensdayeveryday

9 / 9

Meer producten voor deze look

Powerful make-uplook

(18)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: