Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Lekker in je vel!

Body positivity

We hebben ze allemaal - onze eigen persoonlijke kleine imperfecties. Dat is niets om ons voor te schamen, het is wat ons en ons lichaam uniek maakt.

Het is tijd om van onszelf te houden zoals we zijn en onze imperfecties te omarmen! Niet alleen tijdens Women's Day, maar altijd.

Wij vieren vrouwen - elke dag! #womensdayeveryday

Image alt tag

Omarm cellulite

De meeste vrouwen hebben ze - de kleine deukjes in het bindweefsel. Vaak is het van genetische aard. Dus waarom zou je ze niet omarmen? Wil je je huid met cellulite wel graag verzorgen, lees dan onderstaande tip en gebruik de onderstaande producten om jouw huid te ondersteunen!

TIP

Er zijn echter enkele tips om de sinaasappelhuid te verminderen. Een borstelmassage is een effectieve manier om de ongewenste deukjes in de huid tegen te gaan. Gebruik een lichaamsborstel die gemaakt is van natuurlijke haren en gebruik deze op de droge huid of onder de douche om de doorbloeding te stimuleren en cellulite te verminderen.

Image alt tag
Image alt tag

Acné

Acné wordt onder andere veroorzaakt door hormonale schommelingen en kan zomaar ontstaan bij vrouwen. Acné is niets om je voor te schamen: elke vrouw is prachtig en acné verandert daar niets aan!

TIP

Als de acné slechts mild is, kun je producten met de werkzame stof retinol gebruiken om de huid te kalmeren. Retinol wordt onder andere gebruikt in crèmes, serums of tabletten. Retinol reguleert de groei en rijping van cellen en kan daardoor de acné verlichten.

Image alt tag
Image alt tag

PMS

Je kent ze vast, de PMS-symptomen net voordat de tijd van de maand aanbreekt. PMS kan allerlei klachten veroorzaken: hoofdpijn, slapeloosheid, een onzuivere huid en nog veel meer. Lees de tip.

TIP

De gouden tip om PMS te laten verdwijnen, hebben we helaas niet. Wat we wel hebben? Heerlijke producten om je lichaam en geest de rust te bieden die het nodig heeft in deze tijd van de maand. Een ontspannend bad met het kalmerende aroma van lavendel, lavandin en salie belooft momenten van puur welzijn.

Image alt tag

Body positivity

(363)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: