1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Aanbevolen door Team Douglas

BEAUTY IS ... EVERY WOMAN

Wij vieren de unieke beauty van elke vrouw. Elke vrouw heeft iets speciaals dat ze mooi vindt aan zichzelf en associeert met vrouwelijkheid en schoonheid. Hoe definiëren onze Douglas-medewerkers schoonheid?

Loïs | Social Commerce Marketeer

BEAUTY IS ... JOY

Op Women’s Day voel ik me extra sterk als vrouw! Ik start de dag met een ontspannende skincare routine, krachtige make-uplook en powerful outfit. Na mijn werkdag is het me-time en neem ik uitgebreid de tijd voor mijn lichaam en gezicht. De dag sluit ik af met een hydraterend en voedend masker die ik zijn werk laat doen terwijl ik slaap. Zo begin ik de volgende dag weer met een zachte en stralende huid!

Image alt tag

GET INSPIRED

Clinique

Image alt tag

Geertrui | Senior Advisor Amsterdam Osdorp

BEAUTY IS ... PURE

Het is fijn dat dat de vrouw centraal staat op Women’s Day. Straal met ons mee op deze dag. Ik laat mijn huid stralen met de beauty producten van Estée Lauder. Eén van mijn favorieten is het Advanced Night Repair serum. Mijn dagelijkse vitamine voor mijn huid en mijn slaapmutsje voor de nacht.

Image alt tag

GET INSPIRED

Estée Lauder

Image alt tag

Yasmina | Beauty Advisor

BEAUTY IS ... TRUE

Geuren zijn voor mij heel belangrijk. Ik draag ze elke dag en elke dag pas ik mijn geur aan aan mijn stemming. Sommige geuren roepen een bepaald gevoel voor mij op en draag ik als ik me bijvoorbeeld extra krachtig wil voelen. Deze Beautiful Stories geuren van Douglas Collection doen precies dat en zijn daarom perfect voor Women's Day.

Image alt tag

GET INSPIRED

Douglas Collection Beautiful Stories

Image alt tag

Eva | Trade Marketeer

BEAUTY IS ... A SMILE

Women’s Day staat natuurlijk in het teken van het vieren van alle vrouwen. Voor mij is het belangrijk om zowel van binnen als naar buiten kracht uit te stralen. Een goede skincare routine draagt hieraan bij en is echt een momentje voor mijzelf. De Blue Retinol producten van Biotherm zorgen voor een stralende huid met minder textuur. Bovendien helpen ze tegen rimpels en fijne lijntjes.

Mijn tip? Gebruik altijd een SPF, zeker na het gebruik van retinol.

Image alt tag

GET INSPIRED

Biotherm

Image alt tag

Lisanne | E-mail marketeer

BEAUTY IS ... PRESENCE

Women’s Day is een dag om stil te staan bij alles wat vrouwen bereikt hebben. In Nederland zijn we op de goede weg, maar het is belangrijk om deze dag te blijven vieren en te strijden voor rechten en gelijkheid voor iedereen. Dit jaar zet IWD zich in voor inclusiviteit, diversiteit en gelijkheid. Women’s Day start ik dit jaar met journaling, meditatie en een goede verzorging van mijn huid. Een van de favorieten uit mijn huidige skincare routine is het Advanced Génifique serum van Lancôme.

Image alt tag

GET INSPIRED

Lancôme

Image alt tag

Dorien | Junior Category Manager Skincare

BEAUTY IS ... PURE

Van mijn skincare routine probeer ik altijd een moment van ontspanning te maken. Een fijne skincare routine is voor iedereen uniek. Shiseido heeft een breed assortiment om een routine naar wens te creëren. De belangrijkste stappen voor mij zijn in de avond, mijn huid goed reinigen en een hydraterende crème om mijn huid optimaal te laten herstellen in de nacht.

Mijn ultieme tip! Vergeet naast je gezicht je hals en handen niet mee te nemen.

Image alt tag

GET INSPIRED

Shiseido

Image alt tag

Aanbevolen door Team Douglas

(322)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: