1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

De juiste deodorant voor jouw zomer

Fris blijven als je begint te zweten - met het juiste product is dat geen probleem! Om het warme seizoen met een gerust hart tegemoet te treden, presenteren wij deodorants en anti-transpiratieproducten die ongewenste lichaamsgeur en transpiratie tegengaan. Vind hier je nieuwe zomer buddy en voel je fris en vrij!

Zacht voor de gevoelige huid

Of je je nu vaker scheert in de zomer of een gevoelige huid hebt: dankzij frisse en zachte formules voor de oksels kun je genieten van de warme dagen zonder huidirritatie. Afhankelijk van de gevoeligheid van jouw huid raden we producten aan zonder alcohol, parfum, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Zweetbestendig

In tegenstelling tot deodorant, die de geur van zweet maskeert of neutraliseert, bevatten anti-transpiratieproducten stoffen als aluminiumzouten die de zweetafscheiding remmen. Ze bieden vaak een langdurige bescherming en voorkomen ongewenste vlekken veroorzaakt door vocht onder de oksels.

Fris zonder aluminium

Deodorants met natuurlijke ingrediënten zijn erg trendy - en ze zijn met hun formules niet alleen huidvriendelijk, maar ook milieuvriendelijk. Ze bevatten geen alcohol, maar antibacteriële stoffen zoals kokosnoot of zink en geurneutraliserende ingrediënten zoals zuiveringszout.

Heerlijk en verfrissend

Kies voor een deodorant op basis van je favoriete geur! Ze zijn verkrijgbaar als sprays of praktische rollers en sticks die je superfris houden en jouw favoriete geur benadrukken.

Deodorant

(46)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: