1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

De perfecte 'no make-up' make-uplook

GET INSPIRED

Als de temperaturen stijgen, dan wil je dat je make-up zo natuurlijk mogelijk is of geef je meestal de voorkeur aan een minimalistische look. Met deze beauty essentials kun je gemakkelijk een natuurlijke, stralende en egale teint creëren.

Natuurlijke teint

Bij oneffenheden zoals roodheid of puistjes kun je je teint snel in balans brengen en egaal maken met een lichte BB- of CC-crème. Gebruik er natuurlijk het liefst een met een goede SPF.

Hogere dekking

Een musthave product voor je 'no make-up' make-uplook: een goede dekkende concealer waarmee je snel donkere kringen en andere oneffenheden kunt corrigeren.

Verzorg je lippen

Een voedende lippenbalsem hydrateert je lippen en geeft ze een natuurlijke glow. Als je wat meer kleur wilt, kun je kiezen voor een licht getinte versie of een lipgloss.

Voor strakke wenkbrauwen

Minimale wenkbrauwmake-up: met een gel die bij de kleur van je wenkbrauwen past, kun je jouw wenkbrauwen perfect stylen.

Stiekem meer kleur

Een blush met een vloeibare of crèmige textuur geeft je meteen een frisse uitstraling. Je kunt het gewoon met je vingers op je wangen en zelfs je lippen deppen.

'No make-up' make-uplook

(975)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: