Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

New year, new me

De jaarwisseling is een perfect moment om afscheid te nemen van vervelende gewoontes. Of het nu de eerste stap voor stap is of over de hele linie - gebruik 2022 om beter voor jezelf te zorgen.

Beautyvoornemens voor 2022

Dagelijks zonnebrandcrème aanbrengen

Draag ongeacht de tijd van het jaar - of bij welk weer - altijd een zonbescherming met voldoende zonbeschermingsfactor om huidveroudering door de zon tegen te gaan.

NAAR ZONBESCHERMING

Maak je gezicht elke dag schoon

Talg- en make-upresten verstoppen je poriën en verhinderen de opname van verzorgende stoffen. Daarom moet een grondige reiniging 's ochtends en 's avonds deel uitmaken van jouw huidverzorgingsroutine.

NAAR GEZICHTSVERZORGING

Investeer in hoogwaardige zorg

Trakteer jezelf één of twee keer per week op een voedend masker en investeer in een nachtcrème die is afgestemd op de behoeften van jouw huid. Een oogcrème verzacht ook fijne rimpels.

NAAR GEZICHTSMASKERS

Schoonheid van binnenuit

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan collageen zijn huidverzorgingsproducten die bijdragen aan een stevige, gezonde huid. Om de glans te behouden, kun je deze ondersteunen met collageen drankjes

NAAR VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Mindfulness voornemens

Het begin van een nieuw jaar is een spannende tijd. Vooral als je klaar bent om je levensstijl te veranderen. Doe dus niet alleen iets goeds voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Koop duurzamer

Ongeacht of je voortaan vertrouwt op herbruikbare verpakkingen of producten met controversiële ingrediënten vermijdt - 2022 is het perfecte jaar voor duurzamer winkelen.

1 / 4
Maak je penselen schoon

De meesten van ons nemen het niet zo serieus als het gaat om het schoonmaken van sponzen, borstels en dergelijke. Helaas voelen acne-veroorzakende bacteriën zich bijzonder comfortabel op vieze beautytools. Daarom: beter vaker schoonmaken!

2 / 4
Neem een ​​kleine pauze

Neem bewust tijd voor jezelf, maak het je thuis gemakkelijk, lees een boek of luister naar muziek. Me-time momenten helpen je om beter te ontspannen, wat op zijn beurt je humeur verbetert.

3 / 4
Let op je houding

Rug recht, borst vooruit, vooruitkijkend - een rechte houding versterkt niet alleen de rug, maar laat je er ook jonger en slanker uitzien. Een verlaagd hoofd vergroot de rimpels in de hals en het decolleté en maakt het lichaam compacter.

4 / 4

New year. New me.

(197)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: