Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes en cadeaus  |  De beste Black Friday Deals  |  Het grootste beauty-assortiment

Stralende look voor Singles' Day

Straal op Singles' Day! Met onze look voor de dag van de zelfliefde maak je een statement en trek je ieders aandacht. Hier laten we je zien hoe je slechts in een paar stappen kunt schitteren!

Make-up highlights voor jouw look

Tutorial

De statement look

Expressieve ogen en glinsterende accenten: zo bereik je in een paar stappen deze wow-make-up. Maak je klaar om te stralen!

Stap 1

Wanneer je basismake-up af is kun je je gezicht definieren door je wangen met een koele kleurtint aan te stippen.

1 / 8
Stap 2

Kam je wenkbrauwen iets naar boven met een spoolie. Hierdoor lijken ze voller en bijzonder expressief. Fixeer ze daarna met een transparante wenkbrauwgel.

2 / 8
Stap 3

De oogmake-up is de ster van deze look: breng oogschaduwbasis aan op je ooglid en teken daarna een uitwaaierende vleugel met een donkerbruine oogschaduw.

3 / 8
Stap 4

Blend de oogschaduw richting het ooglid voor een smokey eyes effect. Als je een intensere look wilt, breng dan wat meer oogschaduw aan.

4 / 8
Step 5

Een eyeliner met een shimmering finish geeft de look nog meer expressie en uitstraling. Eenvoudig aanbrengen over de donkerbruine oogschaduw.

5 / 8
Step 6

Kleine steentjes zorgen voor een bijzondere schittering. Plaats ze met gelijke tussenpozen langs de bovenste wimperlijn. Of kies voor een opvallnd paar nepwimpers om je look af te maken.

Tip! Je kan ook wimperlijm gerbuiken om de steentjes op je ooglid te plakken.

6 / 8
Stap 7

Breng nu op de bovenste en onderste wimpers een mascara in intens zwart aan om je ogen meer diepte en expressie te geven.

7 / 8
Stap 8

Maak de look af met een nude lipliner en een hydraterende roze lipstick en je bent klaar om te stralen!

8 / 8

Tutorial: Stralende look

(2.844)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: