Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

TUTORIAL

Paasmake-uplook met Samantha

Tijdens het eieren zoeken een saaie make-uplook? Nee hoor! Beauty Advisor Samantha laat je in zeven eenvoudige stappen hoe jij een vrolijke en kleurrijke paasmake-uplook maakt, zodat je er tijdens Pasen op je paasbest uitziet!

Musthaves voor Pasen

STAP VOOR STAP

Op je paasbest!

In zeven simpele stappen creëert Samantha een prachtige paaslook.

STAP 1

Gebruik een primer als basis voordat je je foundation aanbrengt. Met een warme poeder breng je wat kleur aan op je gezicht. Maak alvast een basis voor je oogschaduw met een warme kleur.

1 / 8
STAP 2

Pak de kleurtjes er maar bij! Het kleurrijke palet van Florence By Mills is een van Samantha's favorieten. We gaan voor paars en blauw.

2 / 8
STAP 3

Met een mix van donkerblauw en paars maak je wat diepte aan de buitenzijde van het oog. Met een lila shimmer vul je het gehele ooglid op. 

3 / 8
STAP 4

Maak een klein lijntje onder je oog met een blauwe oogschaduw. Dit geeft nog meer kleur aan je look.

4 / 8
STAP 5

Maak een mooie wing in een eyelinerkleur naar keuze. Samantha is voor zwart gegaan, maar durf jij het aan om een roze of paarse eyeliner te gebruiken?

5 / 8
STAP 6

Om de ooglook af te maken, gebruik je een mascara om je oogopslag te vergroten. De nieuwe mascara van M.A.C is ideaal om laagjes op te bouwen tot het gewenste effect.

6 / 8
STAP 7

Als finishing touch gebruik je een plumping lipgloss om je lippen iets voller te doen lijken. 

7 / 8
HET RESULTAAT

Gebruik een hydraterende setting spray om je make-up vast te zetten om zo de hele dag te kunnen genieten van deze kleurrijke paaslook.

8 / 8

DOUGLAS LIVE

Pastel Pasen make-uplook

Ontdek hoe je een paaslook creëert met lieve pastelkleurtjes. Kijk live mee hoe Samantha stap voor stap haar make-up aanbrengt of zet hem op replay!

Image alt text