1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
X-mas Shopping Days: t/m 15 december ronde prijzen op ALLES! ⭐

Laag voor laag naar je favoriete geur

Parfum layering

Layeren betekent niet dat je twee parfums direct op elkaar spuit. Layeren is het laag voor laag aanbrengen. Je kunt na het douchen een geurige bodylotion aanbrengen en later jouw parfum aanbrengen. Of je verstuift verschillende geuren op verschillende delen van je lichaam. Wees bereid om te experimenteren en creëer je eigen, perfecte geurervaring!

Geuren voor layeren

Zo slaagt jouw geurexperiment

Q&A over layeren

Wil je meer weten over parfum layeren? We vertellen je alles wat je moet weten. Inspiratie voor kleine cadeautjes: een geurduo voor laagjes is altijd een goed idee voor je dierbaren!

Wat zijn layering voordelen?

Met het layeren van parfum kun je iets heel unieks creëren - jouw eigen kenmerkende geur die je persoonlijkheid of huidige stemming benadrukt.

1 / 3
Hoe breng ik parfums aan?

Je kunt bijvoorbeeld de ene geur op je polsen sprayen en de andere in je nek. Als vuistregel geldt dat zware geuren eerst moeten worden gespoten, zodat ze hun delicatere tegenhangers niet verdoezelen.

2 / 3
Welke geuren combineren?

Elke geur heeft zijn eigen top-, hart- en basisnoten. Houd deze noten in gedachten bij het combineren van geuren. Probeer eerst twee geuren met een gemeenschappelijke noot te combineren en ga dan verder met meer avontuurlijke combinaties.

3 / 3

All about: Perfume Layering

(249)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: