Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Cadeautips van het Douglas team

Cadeautips voor Moederdag

We vieren onze moeder, ons rolmodel en onze heldin: op Moederdag willen we haar laten zien hoeveel we om haar geven. Laat je inspireren door de geurige cadeautips van onze internationale collega's en geef liefde, herinneringen en echte emoties in een flacon.

Cadeautips van Team Douglas Nederland

Image alt text

Onze favorieten

In Nederland vieren we Moederdag en dat doen we dit jaar op 8 mei. Als cadeau zijn er oer-Hollandse bloemen en een prachtige geur altijd een goed idee. Hier laten Isabel, Tasha, Hanna Beth en Loïs je hun insidertips zien!

Isabel, E-commerce marketeer

"Gucci Flora Gorgeous Gardenia is een statement en mijn absolute aanrader voor Moederdag. Het is echte luxe in een fles met mooie bloemige, vrouwelijke geurnoten!”

1 / 4
Tasha, Product marketeer

"Dit jaar geef ik mijn moeder BOSS ALIVE Intense cadeau. Het is een geur die zelfvertrouwen, zelfstandigheid en liefde voor het leven uitstraalt en dat is precies waar mijn moeder voor staat! Ik ben zó trots op haar."

2 / 4
Hanna Beth, E-mail marketeer

“Mijn moeder en ik zijn allebei gek op Marc Jacobs Daisy. Het is een kleurrijk spray-on boeket dat bij elke gelegenheid past met zijn fruitige, bloemige en zoete geur.”

3 / 4
Loïs, Socialcommerce marketeer

“De ingrediënten van Chloé Nomade Naturelle zijn 100% natuurlijk en de premium fles is gemaakt van gerecyclede materialen. Het ruikt heerlijk zonnig en bloemig én is lekker fris. Ik hou ervan!"

4 / 4

Nog meer favorieten van Team Nederland

Cadeautips van Team Douglas Duitsland

Image alt text

Onze favorieten

Ontdek welke geuren volgens onze collega's van Team Douglas Duitsland de beste manier cadeautjes zijn om jouw mama, rolmodel of heldin te bedanken op Moederdag óf om jezelf als mama te belonen.

Tanja, Team Lead Social Media

“Als mommy-to-be is duurzaamheid belangrijk voor mij, ik wil de wereld op de best mogelijke manier vormgeven voor mijn kind. Chloé Naturelle is daarom de perfecte geur voor mij. Het ruikt fris, bloemig & is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.”

1 / 5
Mona, Lead E-Com Master Data

BOSS ALIVE is de perfecte geur voor mij omdat het me aan mijn dochter doet denken. Door haar voel ik mij ALIVE, opgewekt en zelfverzekerd. Met zijn bloemig-houtachtige noten is de Eau de Parfum de perfecte metgezel voor het dagelijks leven.”

2 / 5
Christina, Digital Marketing

“Mijn moeder en ik zijn onafscheidelijk en we komen samen door alle ups en downs. Voor Moederdag geef ik haar haar favoriete geur, Boss The Scent For Her. Ze houdt van de sensuele, zoete warmte en elegantie van deze geur."

3 / 5
Marvin, Employer Branding

"Ik geef mijn vrouw Annika Tiffany & Love for Her cadeau omdat deze voor mij die ware liefde en waardering belichaamt. Het ruikt subtiel bloemig en vrouwelijk zonder opdringerig te zijn. Onze zoon is er gek op wanneer ze deze geur draagt!”

4 / 5
Stane, UX Manager

“Ons gezinnetje is kleurrijk, speels en heel liefdevol. Ik geef mijn vrouw Marc Jacobs Perfect omdat ik haar perfect vind zoals ze is en zelfs onze zoon is helemaal betoverd door de unieke flacon.”

5 / 5

Cadeautips van Team Douglas Polen

Image alt text

Onze favorieten

In Polen wordt de viering van Moederdag "Szczesliwego dnia matki!" gevierd op 26 mei. Welke cadeaus onze collega's Anna, Angelika en Ewelina dit jaar in petto hebben, lees je hier.

Ewelina, Senior Specialist

"Als unisexgeur is CK One al jaren de dagelijkse metgezel van mijn moeder en vader. Je kunt geen genoeg krijgen van de frisse en citrusachtige tonen, dus ik geef het dit jaar weer aan haar cadeau."

1 / 3
Angelika, Junior Store Manager

Gucci Guilty is het perfecte geurcadeau voor elke moeder. Niet alleen de flacon is zeer luxe, maar ook de geur straalt pure elegantie en vrouwelijkheid uit. Mijn moeder houdt van deze eau de parfum!”

2 / 3
Anna, E-Commerce Content

Burberry Her is een absoluut bijzondere Eau de Parfum. Het ruikt naar bessen, vanille en delicate bloemen en is perfect voor de lente en de zomer. Ik weet zeker dat mijn moeder het geweldig zal vinden!”

3 / 3

Meer favorieten uit Polen

Cadeautips van Douglas Spanje & Italië

Image alt text

Onze favorieten

In Italië vieren ze 'Festa della Mamma' en in Spanje 'Feliz Dia de las Madres'. Onze collega's Anna uit Italië en Camila & Santiago uit Spanje laten je de geuren zien waarmee zij dit jaar hun heldinnen bedanken.

Anna, E-Commerce Assistant

“Wat ik zo leuk vind aan mijn moeder, is dat ze door de jaren heen jong van hart is gebleven. Ze is altijd mijn rolmodel geweest en ik bewonder haar temperament elke dag. Geen andere geur past beter bij haar dan Marc Jacobs Perfect!”

1 / 3
Camila, E-Commerce Specialist

"Moederdag is een groot feest in mijn familie. We dansen en zingen samen en brengen op deze dag een speciaal eerbetoon aan mijn moeder. Ik geef mijn moeder dit jaar een poederige roos in een fles: Chloé Eau de Parfum - een echte klassieker!"

2 / 3
Santiago, Digital Marketing

“Mijn aanbeveling komt recht uit het hart. Gucci Bloom is mijn tip voor iedereen die nog op zoek is naar de perfecte geur voor hun moeder. Bloemig, poederig en sensueel - elke vrouw houdt van deze geur."

3 / 3