Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

EEN PARFUM VOOR IEDERE LEEFTIJD

Geef een geur cadeau voor Moederdag

Men zegt vaak dat parfum je persoonlijkheid weerspiegelt en dit is absoluut waar! Net als karakters, evolueren verlangens met leeftijd. We vertellen je over welke parfum per leeftijd wordt geprefereerd en wat goede opties zijn om te kiezen in elke leeftijdsfase. Zodat je je moeder, rolmodel of heldin een geur cadeau geeft die perfect bij haar past!

Image alt tag

Favorieten voor toekomstige mama’s

Frisheid is essentieel in een parfum voor toekomstige mama’s. Veelal geven dames die in verwachting zijn de voorkeur aan lichte, delicate geuren met citrusnoten. 

Waarom is een frisse, lichte geur een goede keuze?

Tijdens een zwangerschap vertienvoudigt de reukzin. Daarom kunnen vrouwen tijdens deze periode vaak niet tegen sterke geuren die hoofdpijn en misselijkheid kunnen veroorzaken.

Image alt tag
Image alt tag

Go-to parfums voor jonge mama’s

 Zwoele, subtiele geuren zijn voor haar een echte must. Een verleidelijke en sensuele geur is perfect om haar vrouwelijkheid te benadrukken.

Waarom is een verleidelijke, subtiele geur perfect voor haar?

Wanneer een vrouw de dertig nadert, streeft ze ernaar om uit te blinken. Geef haar de kans om zich van anderen te onderscheiden door haar een originele geur cadeau te geven.

Image alt tag
Image alt tag

Favoriete geuren van 40+ dames

Deze dames, zelfverzekerd en comfortabel met hun vrouwelijkheid, verlangen naar authenticiteit en diepgang. Elegante en betoverende parfums met krachtige noten zijn een goede keuze.

Waarom zijn klassieke geuren een must voor haar?

In de gouden eeuw van haar leven kent een 40-jarige vrouw zichzelf op haar best en wil ze zich graag onderscheiden van de rest. Ze laat zich niet meer beïnvloeden door modetrends, maar wil haar signature geur vinden die haar unieke persoonlijkheid benadrukt.

Image alt tag
Image alt tag

Musthave parfums vanaf 50+

Verras jouw moeder, rolmodel of heldin met een iconische, tijdloze geur. Deze elegante parfums zijn erg gewild doordat zij haar herinneren aan de mooie tijden van vroeger.

Wat maakt een iconische, tijdloze geur perfect?

Vanaf de leeftijd van 50 tot 60 jaar, heeft een vrouw haar esthetische vaardigheden aangescherpt en is ze geneigd te kiezen voor een tijdloos parfum. Ze houdt in die fase van haar leven van geuren die haar aan het verleden herinneren en kiest daarom dikwijls voor geuren die ze vroeger droeg.

Image alt tag

Een parfum voor elke leeftijd

(74)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: