Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

GET INSPIRED

Beautyroutine voor een outdoor workout

De lente is officieel van start gegaan en dat betekent dat we weer buiten onze workouts kunnen beoefenen. Wil jij je huid beschermen en er tegelijk ook verzorgd uit zien tijdens het hardlopen of de yoga? Wij laten je de beste beautyproducten zien, zodat je make-up altijd on fleek is - zelf na een kilometertje of tien.

IN 7 EENVOUDIGE STAPPEN

Bescherm je huid

Een geslaagde workout start voor ons met een beautyroutine voor een gezonde en verzorgde look. We tonen je zeven eenvoudige stappen, zodat je er tijdens het sporten oogverblindend uitziet, maar op een natuurlijke en ongedwongen manier. Kijk je mee?

Bescherm met een serum

Wanneer je naar buiten gaat, is het belangrijk om je huid te voorzien van bescherming en versteviging. Met een serum breng je de perfecte basis aan voor een gezonde huid. Breng 1 à 2 pompjes aan op je vingertoppen en verdeel over een gereinigde huid.

1 / 7
Hydrateer met een getinte SPF

Om je huid te beschermen tegen UV-stralen tijdens je workout, kan je na het aanbrengen van een serum je huid hydrateren met een getinte CC-cream met SPF. De huid wordt gladder, zachter, soepeler en straalt van binnenuit gedurende je hele workout.

2 / 7
Concealer waar nodig

Een vochtinbrengende concealer heeft een natuurlijke finish om donkere kringen, verkleuringen en oneffenheden direct te camoufleren voor een frisse look tijdens je workout. Zo blijf je er ook tijdens het sporten on fleek uitzien!

3 / 7
Kleur op wangen en lippen

Met een 2-in-1 gloss voor lippen en wangen geef je niet alleen extra kleur aan je workout look, maar verzorg en hydrateer je ook de lippen. Win-win voor een geslaagde workout!

4 / 7
Indrukwekkende wimpers

Breng na het verzorgen van je huid een laagje mascara aan op de wimpers voor een levendige look. Dankzij de klontvrije formule blijft je mascara gedurende de hele workout goed zitten.

5 / 7
Fixeer je make-up

Om ervoor te zorgen dat al je inspanningen niet verloren gaan en je make-up goed blijft zitten tijdens het sporten, spray je gelijkmatig een fix spray over het gezicht om je make-up te fixeren en te hydrateren.

6 / 7
Absorberen van zweet

Deze tip is er een waarbij we zweren: gebruik een beetje droogshampoo. Niet na het sporten, maar juist ervoor. Op deze manier absorbeert het poeder het zweet namelijk al voordat de haarschubben dit kunnen doen. Het resultaat: minder vet haar!

7 / 7
Image alt tag

Musthaves voor tijdens het sporten

Met deze musthaves verzorg jij je huid tijdens het sporten én zie je er ook nog eens on fleek uit. Geniet van je workout!

Image alt tag