1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Laat jouw ogen spreken!

De beste kleur oogschaduw bij jouw ogen

Sommige make-uplooks passen bij iedereen, maar als je kleur wil toevoegen om je ogen te doen uitblinken ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben voor elke oogkleur een look samengesteld met onze favoriete producten én we leggen je uit waarom we net die kleuren hebben gekozen. Het zijn looks voor overdag, maar kunnen ook ’s avonds met glitters!

Image alt tag

Bruine ogen

Als je je bruine ogen een warmere gloed wil geven, probeer dan met groene of blauwe kleuren te werken. Deze koelere kleuren zullen de warmere tinten van jouw ogen zeker naar boven brengen.

Image alt tag
Image alt tag

Blauwe ogen

Blauwe ogen hebben een koude ondertoon. Daarom kijken we naar het tegenovergestelde om ze goed te laten opvallen. Voor deze look kozen we een oranje kleur voor het contrast met de blauwe ogen.

Image alt tag
Image alt tag

Groene ogen

Groen en rood passen goed bij elkaar, maar omdat rood een strenge kleur kan zijn, kiezen we voor paars. Deze kleur helpt met het accentueren van de gele kleur in de ogen waardoor ze meer opvallen.

Image alt tag
Image alt tag

Grijze ogen

Grijze ogen zijn uitdagender voor een make-uplook. Om de lichte kleur van deze ogen te accentueren, kiezen we voor een donkere kleur aan de wimperlijn. Dit geeft meer intensiteit aan de ogen.

Image alt tag