1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

All about: Penselen

Brush guide

Of je nu foundation, poeder, bronzer of blush wilt aanbrengen - we presenteren alle handige beauty tools voor het creëren van een prachtige look! 

Voor elke make-upliefhebber

Make-uppenselen

Er zijn talloze make-uppenselen in verschillende maten en met verschillende borstelvormen. Vind het juiste penseel voor jouw look met behulp van onze brush guide!

Foundationpenseel

Het foundationpenseel mengt verschillende formuleringen en zorgt voor een perfecte afwerking.

Tip: Breng voor een egaal resultaat een beetje foundation aan op de rug van je hand, neem het op met je penseel en meng alles voorzichtig op je huid.

1 / 4
Poederpenseel

Een grote, zachte poederkwast is een musthave voor elke make-upcollectie en is ideaal voor het aanbrengen van losse poeder of bronzer. De zachte haren verdelen het product gelijkmatig over je gezicht.

2 / 4
Blush penseel

Met een blush penseel kun je verschillende texturen op je huid aanbrengen. De schuine vorm maakt een nauwkeurige applicatie mogelijk.

3 / 4
Oogschaduwpenseel

Met een oogschaduwpenseel verdeel je de pigmenten eenvoudig over het hele ooglid voor een perfecte finish.

Tip: Spray een beetje fixingspray op het penseel om de intensiteit van de kleur te verdiepen of om pigmenten beter op te nemen.

4 / 4
Image alt tag

Schone penselen...

...schone huid!

Het is belangrijk om je penselen regelmatig te reinigen. Ze bieden namelijk ruimte aan bacteriën. Voorkom oneffenheden door je penselen minstens één keer per week schoon te maken.

Image alt tag