1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Oorbellen

Bijna iedereen heeft ze wel: gaatjes in de oren om de mooiste oorbellen te kunnen dragen. Of u nu van kleine knopjes houdt of graag uitpakt met grote hangers: bij Douglas kunt u allerlei soorten oorbellen kopen.

Oorbellen: van ringetjes tot hangers

In de sieradencollectie vindt u een ruim assortiment aan My Jewellery oorbellen. Van ringetjes tot mooie hangende exemplaren. Ook liefhebbers van kleine oorbellen kunnen hun hart ophalen. Zo vindt u onder andere smallere stekers. Perfect voor overdag wanneer u een subtiele touch wilt, maar niet te veel aandacht wilt afleiden. 's Avonds ruilt u ze makkelijk in voor een opvallend paar hangers om uw party look compleet te maken.

Voor ieder budget: ook goedkope oorbellen

Ook als u niet al te veel geld wilt uitgeven aan accessoires kunt u bij Douglas terecht. In onze collectie vindt u namelijk ook goedkope oorbellen. Ideaal als u een kleiner budget hebt. Of als u regelmatig van oorbellen wisselt, bijvoorbeeld per outfit.

Oorbellen kopen bij Douglas

Heeft u een paar op het oog en wilt u de oorbellen graag bestellen? Profiteer van de vele voordelen in onze webshop. Zo betaalt u geen verzend- en retourkosten, mag u twee gratis samples uitzoeken en geniet u van snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze winkels.