Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Make-up spiegel

(183)
Merk
Productsoort
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Make-up spiegel kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Make-up spiegel - Aan de muur of op een kaptafel: een make-up spiegel kan op heel veel plekken mooi én praktisch zijn. Een make-up spiegel die 10x of 15x vergroot is handig als je een bril draagt of heel precies moet werken, zoals bij het epileren van je wenkbrauwen. Een anti-condens spiegel kan juist in de badkamer veel verschil maken.

Make-up spiegels met licht

Soms wil je net wat meer licht om goed te kunnen zien wat je doet. Een strakke eyeliner trekken, bijvoorbeeld. Of je wenkbrauwen goed inkleuren. Dan kan een make-up spiegel met licht de oplossing zijn. In de collectie vind je meerdere make-up spiegels met LED-lampen die perfect zullen staan op jouw kaptafel.

Make-up spiegel online kopen bij Douglas

Een make-up spiegel kopen die je gemakkelijk bij Douglas. Bestel je in de webshop, dan betaal je geen verzendkosten en kun je jouw bestelling gratis retourneren. Je mag twee samples uitzoeken bij het afrekenen en wij zorgen voor snelle levering. Kom je liever in de winkel langs om de spiegels in het echt te bekijken? Onze professionals staan dagelijks voor je klaar. "