Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Geweldige nagelontwerpen voor de herfst

Grafische lijnen of golvende accenten? Laat je inspireren door onze herfstnageldesigns en creëer jouw eye-catching manicure! Ook vertellen we je hoe je je nagels optimaal voorbereidt op het stylen.

Diverse ontwerpen

Probeer verschillende ontwerpen op elke nagel! Met een stencil of met een dun penseel kun je een perfecte Franse manicure of golvende vormen maken. Gedempte herfstkleuren zoals een bosgroen zijn mooi om mee te experimenteren.

Slimme accenten

Met roze lijnen op de nagelpunten kun je mooie kleuraccenten aanbrengen. Gebruik een fijne borstel om bijzonder fijne en precieze lijnen te tekenen.

De perfecte voorbereiding

Een goede voorbereiding loont de moeite: zo zien je nagels er verzorgd uit en gaan je nageldesigns langer mee.

1. Tot ziens, nagelriemen!

Breng een nagelriemverwijderaar aan en laat deze even zitten. Duw vervolgens de huid voorzichtig terug met een bokkenpootje. Was vervolgens de productresten grondig af en reinig de nagels met een nagelborstel.

1 / 4
2. Kies je vorm

Vijl je nagels in de gewenste vorm en werk van buiten naar het midden toe. Om barsten en beschadigingen te voorkomen kun je het beste een hoogwaardige glazen nagelvijl gebruiken.

2 / 4
3. Polijsten

Neem vervolgens een polijstvijl en beweeg deze zachtjes heen en weer op elke nagel gedurende enkele seconden. Hierdoor ontstaat een glad oppervlak dat perfect is als basis voor de basiscoat.

3 / 4
4. Creëer een basis

Breng een basiscoat aan om je nagels te beschermen tegen verkleuring en om je nageldesign veerkrachtiger te maken.

4 / 4

Herfst nagels

(33)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: