Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes en cadeaus  |  De beste Black Friday Deals  |  Het grootste beauty-assortiment

Jouw moderne Halloweenlook

Glamoureuze en creepy half-skull

Transformeer jezelf in een griezelige schedel en trek ieders aandacht. Combineer deze enge Halloween klassieker met een stoere vamp make-up. Het maakt niet uit of je een beginner bent in make-up of een pro: deze look kun je gemakkelijk namaken. We laten je zien hoe het moet en wat je ervoor nodig hebt.

TUTORIAL

Zo maak je een half-skull

Ontdek hoe je de glamoureuze skull-look in vier eenvoudige stappen kunt namaken. Transformeer jezelf met deze Halloween klassieker en alle ogen zullen gericht zijn op jou!

De ogen

Breng met een kwastje een ruime hoeveelheid zwarte oogschaduw aan rond het oog. Net als bij smokey eyes blend je de oogschaduw naar de rand toe.

1 / 4
Contouren

Teken nu de schedelcontouren met een zwart oogpotlood en kleur ze in met hetzelfde potlood. Vergeet niet om een beetje te verduisteren richting de onderkaak aan te brengen.

2 / 4
De highlight

Met een witte oogschaduw of oogpotlood kun je highlights zetten en de contouren benadrukken. Breng het aan op de jukbeenderen, boven de wenkbrauw en onder het oog.

3 / 4
De lippen

Teken nu de schedeltanden op je lippen met een wit kajal-potlood en scheid ze met zwarte lijnen. Zo is je schedellook compleet!

4 / 4

Tutorial: Half Vamp / Half Skull

(168)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: