Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Day of the Dead met Beauty Advisor Sanne

Heb jij al een Halloweenlook uitgekozen die bij jou past? Sanne laat je zien hoe je deze Day of the Dead look thuis na kunt maken. Zie hier onder de stappen of kijk naar de livestream en maak je samen tegelijk op.

Halloween musthaves

DAY OF THE DEAD

Tutorial

Zie hier hoe je stap voor stap deze Halloween look thuis na kan maken!

De basis

We beginnen met de donkere kant. Breng een zwarte oogschaduw aan op de plekken waar je normaal je bronzer zou aanbrengen. Be bold! Je kan de donkere contour accenturen door een wit oogpotlood om de zwarte contour heen te arceren.

1 / 5
Het donkere oog

Aan deze kant willen we ook de oog make-up spooky houden. Ga voor een fel blauwe kleur op het bewegend ooglid en breng de zwarte kleur die je op het gezicht hebt gebruikt in de arcadeboog voor een smokey effect.

2 / 5
De eerste helft van de lippen

Hier heb je twee producten voor nodig een wit en een zwart potlood. Kleur je hele lippen wit met een wit oogpotlood, als tip kun je ook het potlood fixeren door een witte poeder er over heen aan te brengen. Teken nu met een zwarte eyeliner strepen om de vorm van tanden na te bootsen.

3 / 5
De beauty

Op de andere kant van je gezicht kun je je opmaken zoals je normaal ook zou doen. Kies voor een meer aanwezige ooglook om deze kant van het gezicht echt te laten stralen.

4 / 5
De andere helft van de lippen

Maak de look af met een felle lipstick. Rood is altijd een goede optie. Deze kant van je gezicht is het licht en de andere kant straalt donkerheid uit. Dit is jouw untieme Halloweenlook.

5 / 5

DOUGLAS LIVE

Day of the Dead met Sanne

Ontdek hoe je de day of the dead look creëert. Kijk live mee hoe Sanne stap voor stap haar make-up aanbrengt of zet hem op replay!

Image alt text

Tutorial: Day of the Dead

(250)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: