Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Jouw moderne Halloweenlook

Glamour Gothic

Halloween gaat over transformaties en gewaagde make-up keuzes die je niet elke dag zou dragen. Wil je een supersnelle en gemakkelijke transformatie met een grote impact, probeer dan de moderne glam-gothiclook. Met in de hoofdrol: een grafische eyeliner en donkere lippen. Ze geven deze Halloweenlook donkere expressiviteit en elegantie.

TUTORIAL

Moderne glam-gothiclook

Transformeer jezelf in een elegante glam-goth en vier Halloween in stijl. In 3 eenvoudige stappen laten we je zien hoe eenvoudig het is om deze make-uplook te creëren en welke producten je daarbij nodig zal hebben.

De ogen

Een grafische eyeliner geeft expressiviteit. Trek eerst een gebogen lijn in de arcadeboog van het ooglid met een vloeibare eyeliner. Teken daarna een klassieke eyelinerwing en verbind beide lijnen met elkaar in de vorm van een scherpe V.

1 / 3
De wimpers

Een zwarte mascara opent de ogen en geeft nog meer intensiteit. Eenvoudig aanbrengen op de bovenste en onderste wimpers, gebruik gerust meer laagjes voor een extra dramatisch effect.

2 / 3
De lippen

Maak de look af met een donkere pruimkleurige lipkleur. Dit maakt de glam-gothiclook compleet. Gebruik een lipliner of een penseel om je lipstick zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen.

3 / 3

Tutorial: Black Graphic Liner

(58)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: