Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes en cadeaus  |  De beste Black Friday Deals  |  Het grootste beauty-assortiment

Halloween look voor hem

Twenties Joker

Halloween staat voor de deur en het is tijd om je niet alleen te concentreren op trick or treat, maar ook om de make-up er goed uit te laten zien. In samenwerking met MAC hebben we een moderne Halloween-look voor je gecreëerd.

Stap voor stap

Stijl van de Twenties joker

Deze joker make-up is griezelig mooi - combineer hem met een stijlvolle jaren '20 outfit voor het perfecte totaalplaatje.

De basis

Breng de foundation over je hele gezicht aan met een foundationkwast en poeder hem vervolgens af met een poeder voor een matte finish.

1 / 4
De wangen

Breng cream blush aan op je wangen en slapen om contouren aan je gezicht toe te voegen. Markeer de hoogste punten van je gezicht, zoals de wangen, de neusbrug en het hart van de lippen, met een highlighter.

2 / 4
De ogen

Breng een vloeibare lipstick aan op het beweegbare ooglid en blend het uit. Gebruik oogschaduw in donkere tinten op de onderste wimperlijn en in de binnenste ooghoek. Gebruik een wenkbrauwgel om de wenkbrauw dikker en bossiger te maken.

3 / 4
De lippen

Breng de vloeibare lippenstift ook aan op je lippen, gebruik een zachte borstel om de kleur langs de randen te vormen. Gebruik een donkerdere tint in het midden om diepte aan de look toe te voegen.

4 / 4

Tutorial: 20s Joker

(3.544)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: