Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Baardverzorging

(67)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Baardverzorging kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Baardverzorging - Een baard groeit dan wel vanzelf, maar een baard in goede conditie houden, vergt wat werk. Met de juiste producten zorgt u dat het onderhoud van uw baard u zo min mogelijk tijd kost, met de beste resultaten. Goed onderhoud van uw baard gaat verder dan alleen een goede tondeuse!

Hoe kunt u uw baard verzorgen?

Net zoals het haar op uw hoofd, is het belangrijk om uw baard goed te verzorgen. Zeker als uw baard wat droger aanvoelt, hebt u veel baat bij bijvoorbeeld baardolie. En nadat u zo'n stralende, gezonde baard hebt gekweekt, brengt u hem met baardstyling-producten in het gareel.

Kies uw baardverzorging-set

Bij ons vindt u verschillende producten voor uw baard: producten die uw baard zacht maken, in model brengen, of hem er schitterend uit te laten zien. Als u echt werk wilt maken van uw baard, kiest u voor een baardverzorging-set: dan hebt u meteen alles in huis, van baardolie tot balsem, van kam tot was.

Baardverzorgingsproducten online kopen bij Douglas

Baardverzorging: Alles wat u nodig hebt om uw baard te verzorgen vindt u in onze webshop. En als u online bestelt, geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.