Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

THE SELF CARE EDIT

Hulp bij hormonale schommelingen

Vooral tijdens de menopauze kan hormonale onbalans een negatief effect hebben op je humeur, eetlust en algemene gezondheid. Ontdek geweldige tips om je te helpen je gezondheid onder controle te krijgen en beter in je vel te zitten!

Speciaal voor de menopauze

Selfcare favorieten

Wanneer de hormonen in het lichaam tijdens de menopauze veranderen, kan het zinvol zijn om bepaalde gewoontes en beautyproducten in je skincare routine op te nemen. Zo voel je je, ondanks de veranderingen, fit en gezond.

Vitamine C voor de huid

Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen en beschermt de huid tegen oxidatieve schade. Hierdoor worden rimpels en fijne lijntjes tegengegaan. Zorg ervoor dat je daarnaast elke dag een hoge SPF factor gebruikt ter bescherming tegen UV-stralen.

1 / 4
Stress tegengaan met beweging

Regelmatige lichaamsbeweging kan je helpen bij symptomen van de menopauze zoals opvliegers of slapeloosheid. Het verlaagt je lichaamstemperatuur en optimaliseert de warmteverdeling in het lichaam door je thermoregulatiesysteem te stabiliseren.

2 / 4
Hydratatie door hyaluron

Hoe ouder we worden, hoe minder hyaluronzuur er in het lichaam zit. Gebruik hyaluron als onderdeel van je skincareroutine om de huid te voeden en te hydrateren. In combinatie met ceramiden versterkt hyaluron ook de beschermende barrière van de huid.

3 / 4
Goede nachtrust, goed humeur

Een schommelende hormoonspiegel kan een negatief effect hebben op je slaappatroon. Een ontspannend bad, de geur van lavendelolie of een warm drankje voor het slapen zijn eenvoudige hulpmiddelen die je nachtrust kunnen verbeteren.

4 / 4

Meer producten om van te genieten